Ελένη: Σε φοβερά άβολη θέση ο ''Γεράσιμος'' από το Μαύρο ρόδο - Η αντίδρασή της Μενεγάκη

Τι τον ρώτησε η παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη: Σε φοβερά άβολη θέση ο ''Γεράσιμος'' από το Μαύρο ρόδο - Η αντίδρασή της Μενεγάκη

Ένα πολύ ενδιαφέρον καλεσμένο είχε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή Ελένη την Πέμπτη 23/2, καθώς ο Νίκος Κουκά ξεδίπλωσε τόσο τον εαυτό του, καθώς και όσα μπόρεσε να πει για την πετυχημένη συμμετοχή του στη σειρά Μαύρο ρόδο.

Ο ηθοποιός κάνει τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, αφού πριν παίξει στη σειρά του Mega είχε πολύ σημαντικά βήματα μέσα από τη συμμετοχή του σε θεατρικές παραστάσεις.

Μπορούμε όμως να πούμε, πως μέσα από τη χημεία του με την παρουσιάστρια μάθαμε και άλλες πτυχές του εαυτού, πως από την Αμερική βρέθηκε στην Ελλάδα και τέλος, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το Γεράσιμο, που ενσαρκώνει στο σίριαλ.

Δείτε εδώ επίσης: Μαύρο Ρόδο: Σούπερ αποκλειστικό - Ο ακόλαστος βίος της Κασσιανής αποκαλύπτεται

Η συνέντευξη του Νίκου Κουκά στην Ελένη Μενεγάκη

"Άραγε τι θα πούμε εμείς οι δύο», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στο Νίκο Κούκα με εκείνον να απαντάει: «Με έχεις ηρεμήσει λίγο».

«Ήθελα να φύγω από το σπίτι όπως κάθε έφηβος. Είμαι από την Αθήνα και έφυγα στη Νέα Υόρκη κατευθείαν μετά το σχολείο. Και στο σπίτι υπήρχε αυτή η γραμμή, ο πατέρας μου δούλευε πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Δε θα γυρνούσα στην Ελλάδα, γύρισα γιατί έληξε η βίζα και δεν μπορούσα να την ανανεώσω. Ήταν πρακτικό το θέμα. Είχα στήσει τη ζωή μου εκεί, είχα ξεκινήσει. Αναγκάστηκα να φύγω, πήγα λίγο στο Λονδίνο και εκεί ήταν δύσκολα τα πράγματα, πιο δύσκολα από τη Νέα Υόρκη.

Ήμουν τυχερός, όλα ξεκίνησαν με το πώς έκλεισα την πρώτη μου ταινία στην Ελλάδα. Ήταν επί καραντίνας και κάναμε ιστιοπλοΐα με μια παρέα φίλων και έτυχε να γνωρίσω την κόρη της σκηνοθέτη που έκανε τότε το κάστινγκ για την ταινία που έκανα. Και κάπως έτσι μπήκα στο πράγμα», είπε στη συνέχεια ο Νίκος Κούκας.