«Θα σου δώσει δύναμη ακόμη μια φορά...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Βόσσου για την "μάχη" που δίνει ο Μικρούτσικος στην εντατική

Στιγμές αγωνίας για την υγεία του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα σου δώσει δύναμη ακόμη μια φορά...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Βόσσου για την

Από την περασμένη Δευτέρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος λείπει από την εκπομπή Super Κατερίνα και όπως έγινε γνωστό χθες 23/2 νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Υγεία.

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες έπειτα από έντονη δύσπνοια. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Μπορεί στην αρχή τα πράγματα να ήταν δύσκολα, ωστόσο, όπως γράφεται πλέον η κατάσταση του είναι σταθερή.

Η ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να του ευχηθούν περαστικά ήταν τόσο η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε την ανάρτηση της) όσο και η πρώην σύντροφος του και εδώ και χρόνια καλή του φίλη, Σοφία Βόσσου.

«Αντρίκο μου ένα είναι σίγουρο όλα θα πάνε καλά. Η αγάπη όλων μας θα σου δώσει για μια ακόμα φορά δύναμη. Είμαι σίγουρη γι’αυτό... Σ’αγαπάω πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο προφίλ της στο Facebook.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει για την μεταθάνατο ζωή

«Εγώ έχω στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας. Είναι οι παππούδες κι είναι Μικρούτσικοι. Επειδή έχει από κάτω οστεοφυλάκιο, είναι διώροφο και πας με σκαλίτσες επάνω. Όποτε πήγαινα, έλεγα ότι θα έχω τον πατραϊκό από κάτω. Μακάρι ως νεκρός. Με το τοπίο που θα έχω -όχι ότι θα βλέπω, σαν εικόνα- είναι καταπληκτικός ο χώρος. Τα νεκροταφεία δεν μου είναι τόσο οικεία, αλλά ούτε τόσο τρομακτικά γιατί είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Εκεί θα καταλήξουμε.

Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος. Επειδή ο θείος μου ο Ανδρέας, που είχε πεθάνει ο μπαμπάς του, είναι Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος, έχω δει τον τάφο μου με ονοματεπώνυμο και πατρός. Δηλαδή βλέπω Ανδρέας Στεργίου Μικρούτσικος. Την ώρα που το βλέπω, λέω καλά κρατεί η ιστορία, είμαι ζωντανός» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κι όλοι στο πλατό ξέσπασαν σε γέλια.