Super Κατερίνα: «Να στείλουμε τις προσευχές μας! Η κατάσταση είναι...» - Καταρρακωμένη η Καινούργιου λόγω του Μικρούτσικου

Νοσηλεύεται στην εντατική

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: «Να στείλουμε τις προσευχές μας! Η κατάσταση είναι...» - Καταρρακωμένη η Καινούργιου λόγω του Μικρούτσικου

Στην εντατική εισήχθη χθες, 23/2, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έπειτα από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται αρκετά κρίσιμη και βεβαρυμμένη.

Ειδικότερα, ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια. Ο ίδιος διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και αποφασίστηκε η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Βουρκωμένη στον αέρα της Super Κατερίνα η Καινούργιου για τον Μικρούτσικο

Φυσικά, η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ώρες μετά την σπαρακτική της ανάρτηση (δείτε την εδώ), ξεκίνησε την σημερινή 24/2 της εκπομπή αρκετά θλιμμένη και αγχωμένη, κάνοντας φυσικά αναφορά στον συνεργάτη της.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε βουρκωμένη πως η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά κρίσιμη και πως στέλνουν όλοι την θετική τους ενέργεια και τις προσευχές τους.

«Δεν ξεκινάμε τυχαία με αυτό το τραγούδι γιατί ο Ανδρέας χρειάζεται τη δύναμη και τις προσευχές όλων μας. Περνάει λίγο δύσκολα, είναι σοβαρή η κατάσταση αλλά οι σκέψεις μας είναι μαζί του», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά, συνδέθηκε τηλεφωνικά η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη αποκαλύπτοντας παραπάνω λεπτομέρειες για την υγεία του.

«Είναι δύσκολα ακόμα. Με πήρε ο γιατρός και μου είπε σε δύο ώρες θα ξέρουμε περισσότερα αλλά τουλάχιστον είναι αισιόδοξοι. Δύο τρεις ημέρες ήταν σαν να έχει ίωση και επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του. Πήγαμε στο νοσοκομείο και τον έβαλαν στην εντατική για να δουν από που προήλθε το μικρόβιο. Όταν είναι κάποιος στην εντατική, αισιόδοξοι είναι αλλά δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί αυτό. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο και ελπίζω να φτάσει αυτή η θετική ενέργεια», ανέφερε.

Ταυτόχρονα και η εκπομπή «Mega Καλημέρα» έστειλε τις ευχές του για περαστικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ενώ η δημοσιογράφος, Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε:

«O Ανδρέας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται, είχε ξανά νοσηλευτεί, είχε θέματα με το αναπνευστικό του, δεν αισθανόταν καλά το τελευταίο διάστημα. Είχε έντονη δύσπνοια, είχε βήχα. Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Βρίσκεται σε μεγάλη κλινική των βορείων προαστίων στην εντατική. Τα τελευταία νέα φαίνεται να είναι καλά και ευτυχώς έχει αποφύγει τον κίνδυνο για την ώρα. Να του ευχηθούμε περαστικά».

Η ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου για την υγεία του

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να του ευχηθούν περαστικά ήταν και η πρώην σύντροφος του και εδώ και χρόνια καλή του φίλη, Σοφία Βόσσου.

«Αντρίκο μου ένα είναι σίγουρο όλα θα πάνε καλά. Η αγάπη όλων μας θα σου δώσει για μια ακόμα φορά δύναμη. Είμαι σίγουρη γι’αυτό... Σ’αγαπάω πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο προφίλ της στο Facebook.

ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ …❤️❤️❤️σαγαπαω πολυ

Posted by Sofia Vossou on Thursday, February 23, 2023