Σε σχέση Τζέιμς Καφετζής - Κάτια Ταραμπάνκο; Αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδο τους στα μπουζούκια

Τι συμβαίνει εδώ πέρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM το οποίο και κέρδισε, όμως αγαπήθηκε περισσότερο στο Survivor. Aπό την άλλη ο Τζέιμς Καφετζής έκανε χαμό στο ριάλιτι επιβίωσης και παρόλο που όλοι τον ήθελαν νικητή, εκείνος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, μετά την ανακοίνωση πως το ριάλιτι θα καθυστερούσε λίγο να ολοκληρωθεί.

Οι δυο λοιπόν πρώην παίκτες, όπως φαίνεται, έχουν έρθει αρκετά κοντά και διασκέδασαν στο Teatro Music Hall με τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Σάκη Ρουβά.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απαθανάτισε κάθε τους κίνηση, με πολλές να φαίνονται... περίεργες. Τζέιμς Καφετζής και Κάτια Ταραμπάνκο φάνηκε να είναι πολύ κοντά και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν πιο "κοντινές" συζητήσεις και τετ α τετ.

Σύμφωνα με θαμώνες, από το πρώτο λεπτό παρατήρησαν τους φωτογράφους, ωστόσο, δεν έδειχναν να τους νοιάζουν. Κατά την διάρκεια της διασκέδασης τους μάλιστα στο κέντρο, δεν σταμάτησαν να γελάνε και να μιλάνε αρκετά κοντά.

Πολλοί τους πέρασαν για ζευγάρι και γιατί όχι άλλωστε, αφού τόσο η Κάτια (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της) όσο και ο Τζέιμς είναι ελεύθεροι. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι μαζί ή απλά κολλητοί!

Οι φωτογραφίες από την έξοδο Τζέιμς Καφετζή και Κάτια Ταραμπάνκο

Τζέιμς Καφετζής Κάτια Ταραμπάνκο μπουζούκια

Τζέιμς Καφετζής Κάτια Ταραμπάνκο ζευγάρι

Τζέιμς Καφετζής Κάτια Ταραμπάνκο σχέση

Τζέιμς Καφετζής Κάτια Ταραμπάνκο έξοδος

Τζέιμς Καφετζής Κάτια Ταραμπάνκο Survivor

Οι φήμες που ήθελαν την Κάτια ζευγάρι με τον πρώην της Αλεξανδράκη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή είχε μιλήσει το πρωί της Παρασκευής 6/1 η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία δεν δίστασε να απαντήσει και για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

«Είχα το ελαφρύ μυαλό να τα βγάζω προς τα έξω. Το μάθημά μου το πήρα. Από εκεί και πέρα, αν δεν είναι γερό και δεμένο το προσωπικό, δεν θα βγει προς τα έξω. Είμαι μόνη μου και είμαι πολύ καλά», ενώ αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Δημήτρης που οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι. «Ποιος είναι αυτός; Ορίστε;».