«Θα σταματήσει από την τηλεόραση...» - Η απόφαση του Παπαδάκη για το μεγάλο φινάλε στην παρουσίαση

Αποκαλύφθηκε από το γιο του Φοίβο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος βρίσκεται σε μια πολύ καλή και δημιουργική χρονιά, καθώς φέτος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την απόφαση, που πήρε ο ίδιος να εκτεθεί και να βγει μπροστά στα φώτα της τηλεόρασης.

Εκτός λοιπόν από τη συμμετοχή του στο Open και στην εκπομπή Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον παράλληλα είπε το ναι και στο J2US και έτσι τα Σάββατα πια ο νεαρός δημοσιογράφος θα μας δείχνει και άλλες πτυχές του εαυτού του.

Την Παρασκευή μάλιστα μέσα από το Super Κατερίνα είδαμε νέες δηλώσεις, που παραχώρησε ο Φοίβος στην εν λόγω εκπομπή με τον ίδιο να σχολιάζει τόσο τα επαγγελματικά του, όσο και τις σχέσεις, που έχει με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ την κούκλα σύντροφο του Φοίβου).

Οι δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη για τις σχέσεις του με το Γιώργο Παπαδάκη

«Το σκέφτηκα πολύ λίγο, είπα το “ναι” αμέσως γιατί ήθελα να δείξω έναν εαυτό διαφορετικό. Ο πατέρας μου με ρώτησε “τραγουδάς;”, λέω “όχι αλλά θα μάθω”. Ανήκω στο ΟΡΕΝ, ανήκω στη Μάριον Μιχελιδάκη και ανήκω εκεί! Έχουν γίνει προτάσεις αλλά έχω πει ότι ανήκω στην ομάδα της Μάριον.

Με τον πατέρα μου συνεργαζόμαστε πίσω από τις κάμερες, ανταλλάσσουμε πληροφορίες, μου λέει τη γνώμη του και μου μαθαίνει πράγματα. Προτιμώ να μείνει στο πλαίσιο αυτό γιατί η σχέση μας είναι πατέρας – γιου. Το ότι θα σταματήσει από την τηλεόραση το λέει πολλά χρόνια, κάτσε να το δούμε στην πράξη», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.