Βαγγέλης Περρής: «Αποδεικνύει ότι...» - Η αποκάλυψη του για τον Γιώργο Λιάγκα

«Το έξυπνο πουλί απ’ τη μύτη πιάνεται»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Περρής: «Αποδεικνύει ότι...» - Η αποκάλυψη του για τον Γιώργο Λιάγκα

Το βράδυ της Πέμπτης (24/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε καλεσμένος ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που πρόσφατα έγινε χαμός με την εκπομπή του (δείτε εδώ τα σχόλια) μίλησε στην εκπομπή του Action 24 για τον Γιώργο Λιάγκα κα όχι μόνο.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Περρής, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα που στελεχώνουν της τηλεοπτικές εκπομπές και γενικότερα τα προγράμματα της μικρής οθόνης.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για τον Λιάγκα και όχι μόνο

«Ο Αρναούτογλου νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις. Έχει ωριμάσει γενικότερα, όπως όλοι προϊόντος του χρόνου. Η συνεργασία μας είναι αψεγάδιαστη, δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό συννεφάκι» ανέφερε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Αποδεικνύει ότι, όταν οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κλείσουν την πόρτα στο παρελθόν, είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν νέα τοπία και να τα ευχαριστηθούν», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής.

«Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Είναι στ’ αλήθεια καλός συνεργάτης, έξυπνος, καταλαβαίνει το τι χρειάζεται και έχει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί στο τι συμβαίνει. Είναι πολυεργαλείο και επειδή έχει επίγνωση ότι μπορεί να τα καταφέρει, μερικές φορές είναι αυτό που λέμε: το έξυπνο πουλί απ’ τη μύτη πιάνεται» σχολιάζει ο Βαγγέλης Περρής.

«Μπορεί να υπερβάλλει και εκεί να την πατήσει. Δεν το κάνει επίτηδες, απλώς έχει τη σιγουριά ότι μπορεί να το χειριστεί με μεγαλύτερη άνεση και πολλές φορές η σιγουριά αυτή σε κάνει να μην κρατάς πισινή. Που και αυτό νομίζω ότι το έχει αλλάξει. Οι προηγούμενες εμπειρίες τον έχουν βοηθήσει να είναι πιο κατασταλαγμένος», συμπληρώνει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως η έλευση της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA άλλαξε το status του σταθμού, ενώ ο Γιώργος Λιανός κατάφερε να κάνει συμπαθητική την παρουσίαση του Survivor.