Alpha: Ηχηρή απουσία από την κοπή πίτας του σταθμού

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα γιορτής και χαράς ήταν το βράδυ της Πέμπτης 23/2 για το κανάλι του Alpha, καθώς διοργανώθηκε μια μεγάλη διοργάνωση για τα στελέχη - εργαζόμενους τους σταθμού, εν όψει της νέας χρονιάς, που μπήκε.

Η κοπή της πίτας λοιπόν, έγινε σε εύθυμο κλίμα στο Κτήμα Casarma, με τους περισσότερους παρουσιαστές του σταθμού να δίνουν το παρόν, έχοντα βάλει τα καλά τους.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στη διοργάνωση απαθανατίζοντας το ευχάριστο κλίμα, που επικρατούσε ανάμεσα στα στελέχη και τους εργαζόμενους, ωστόσο έγιναν παρατηρητές απουσίες, που δε γίνεται μην σχολιάσουμε.

Το πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ένα από αυτά, που θα περιμέναμε να δούμε, μιας και δε λείπει από καλέσματα και εξόδους. Η ίδια ωστόσο επηρεασμένη από το σκάνδαλο, που ξέσπασε την ίδια ημέρα με τον κολλητό της, Nίκο Κοκλώνη δεν είχε διάθεση να είναι εκεί (δείτε εδώ τι έγινε).

«Επειδή διαβάζω διάφορα και στα social media με τοξικότητα και χαιρεκακία, και άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ ενώ κα ο Νίκος και όλοι μου είπατε πήγαινε. Όταν νιώθω πώς ένας φίλος μου βάλλεται εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο μου πραγματικό που με έχει στηρίξει και με αγαπάει και ξέρω πόσο κόσμο έχει βοηθήσει, και όταν νιώθει περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα, τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ηχηρή απουσία από την κοπή πίτας του Alpha

Όπως βλέπουμε όλες οι λαμπερές παρουσιάστριες ήταν εκεί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Τατιάνα Στεφανίδου να κλέβουν την παράσταση μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές τους.

Κοπή πίτας Alpha

Alpha - κοπή πίτας

Alpha - κοπή πίτας

Τσιμτσιλή - Άκης Πετρετζίκης