«Είναι σε καλό δρόμο» - Μετά την απομόνωση ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Νότη Σφακιανάκη

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πάνε κάποια χρόνια από την τελευταία φορά, που είδαμε τον Νότη Σφακιανάκη να ανεβαίνει στην πίστα, που κατά τα άλλα τόσο αγαπάει και το κοινό αντίστοιχα τον έχει αποθεώσει όσο κανέναν άλλον μέσα από τα λαϊκά τραγούδια, που έχει ερμηνεύσει.

Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό, πως είναι προσωπική του απόφαση να αποσυρθεί από τα φώτα, καθώς μετά από κάποια γεγονότα η ψυχολογία του είναι επηρεασμένη και αρκετά πεσμένη.

«Είναι σε μία φάση αυτοακύρωσης. Έχει ανθρωποφοβία, αγοραφοβία, παλεύει μόνος τα σκοτάδια του μετά και το διαζύγιό του με τη σύζυγό του (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της) και μάλιστα δεν βλέπει συχνά τα δίδυμα παιδιά του που είναι πλέον 27 ετών. Η ψυχολογική του κατάρρευση είναι δεδομένη και μετά τον χαμό στενού του συνεργάτη», είχε αναφέρει ο Τάσος Τεργιάκης από το Πρωινό αναπαράγοντας δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Έχω επικοινωνία μαζί του. Χαίρει άκρας υγείας ευθέως γιατί τον συναντώ, είναι επιλογή του να μην εμφανίζεται στις πίστες. Θεωρεί, για να το πω πολύ σκληρά, ότι ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι τραγουδιστές δεν εκφράζει τους πραγματικούς λαϊκούς τραγουδιστές. Ενδιαφέρει μόνο το σόου και είναι ένα σημείο προβολής νεοπλουτισμού. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή και θα είναι το γεγονός της χρονιάς. Μπορεί και φέτος» είχε πει ο Αλέξης Κούγιας

«Είναι καθαρά δική του επιθυμία να απομακρυνθεί αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει λεπτομέρειες. Όταν λέμε κανένας, κανένας, ούτε συγγενείς ούτε οι παιδικοί του φίλου από την Κω», είχε τονίσει ο κ.Ψαρρής.

Το κοινό αναζητάει ακόμα τον Νότη και μάλιστα μέσα από μια αναφορά, που έκανε την Παρασκευή 24/2 στην εκπομπή Ελένη η Ελένη Μενεγάκη έγινε γνωστό, από τον Ουγγαρέζο, πως γίνονται συζητήσεις και είναι πολύ κοντά στο να πει το ναι ο Νότης, ώστε να εμφανιστεί στο Σπίτι με το mega.

Η αποκάλυψη για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη

«Πόσο έχω επιθυμήσει και να δω και να ακούσω τον Νότη Σφακιανάκη… πάρα πολύ! Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να τραγουδήσει αλλά νιώθω σαν να λείπει αρκετά χρόνια. Μιλάμε τώρα για έναν καλλιτέχνη που έχει ένα κάρο επιτυχίες, πραγματικά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ο τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση προκειμένου να εμφανιστεί στο «Σπίτι με το Mega».

«Έλα βρε Νότη μου, επέστρεψε λίγο. Θέλουμε τόσο πολύ να σε ξανακούσουμε. Ορίστε τώρα, θα μπορούσα να κρατήσω όλο το video clip», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.