«Σου είχα στείλει ένα μήνυμα» - Η άγνωστη επικοινωνία του Χρανιώτη με τη Μενεγάκη την ημέρα του γάμου του

Τι είχε συμβεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σου είχα στείλει ένα μήνυμα» - Η άγνωστη επικοινωνία του Χρανιώτη με τη  Μενεγάκη την ημέρα του γάμου του

Την Παρασκευή 24/2 ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για τα επαγγελματικά του, που πάνε πολύ καλά αλλά και για τα προσωπικά του με την οικογένεια του να είναι πια το σημαντικό πράγμα της ζωής του.

Ο ηθοποιός λοιπόν μαζί με τη σύζυγό τους έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος ήρθε και άλλαξε την κοσμοθεωρία τους, μιας και όπως τόνισε ο Χρανιώτης δεν είχε σκεφτεί ποτέ, πως ήθελε να γίνει γονέας στο παρελθόν (δείτε εδώ γιατί τσακώθηκε ο Χρανιώτης με τη σύζυγό του την ημέρα του γάμου).

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Χρανιώτης έκανε άλλη μια αποκάλυψη, η οποία έχει να κάνει με την Ελένη Μενεγάκη, την οποία και θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια, μιας και πριν χρόνια είχε μπει στη μέση, για ένα λάθος δημοσίευμα, που αφορούσε στο όνομα του ηθοποιού.

Το μήνυμα που είχε στείλει ο Γιώργος Χρανιώτης στην Ελένη Μενεγάκη

«Σε είχα ευχαριστήσει! Σου είχα στείλει ένα μήνυμα, όταν παντρεύτηκα γιατί ήσουν από τους ανθρώπους που μας υποστήριξες, σε σχέση με αυτή τη διαφορά ηλικίας με τον μπαμπά της Γεωργίας που είχαν γράψει ό,τι να ναι. Πήρες θέση και πραγματικά σε ευχαριστώ. Το είχα κάνει και τότε γιατί πέφτει πολύ ανακρίβεια», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Δεν χρειάζεται, όταν κάνει κάποιος κάτι παραπάνω, πρέπει να τον ευχαριστείς, όχι για τα νορμάλ», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.