«Είναι σίγουρο πλέον...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για το σκάνδαλο με τον Κοκλώνη

Με ποια μεριά είναι η κριτής του J2US;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι σίγουρο πλέον...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για το σκάνδαλο με τον Κοκλώνη

Tην Πέμπτη 23/2 έγινε γνωστό, πως ο Νίκος Κοκλώνης κατηγορήθηκε για εμπλοκή σε σκάνδαλο, καθώς λέγεται πως μέσα από την εταιρεία, Barking Well, που διατηρεί ξεπλένει μαύρο χρήμα με αποτέλεσμα να δεσμευτεί η περιουσία του.

Ο παραγωγός την ίδια ώρα, που έσκασε η είδηση πήρε επιτόπου θέση μέσα από τα social media του με τον ίδιο να μη δέχεται την εμπλοκή του ονόματός του σε κανένα σκάνδαλο.

Η υπόθεση φυσικά και θα έχει συνέχεια, ωστόσο για όσους αναρωτιούνται αν το ερχόμενο Σάββατο 25/2 το J2US θα βγει κανονικά στον αέρα και μάλιστα, ο παρουσιαστής θα βγει με νέο κιόλας τραγούδι στο πλατό (δείτε εδώ τι ετοιμάζει).

Ο ίδιος φαίνεται να έχει τη στήριξη των συνεργατών του, αφού χαρακτηριστικά την Παρασκευή 24/2 η Καίτη Γαρμπή έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στο instagram, παίρνοντας ανοιχτά μέρος υπέρ του παρουσιαστή.

Η πρώτη ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για το Νίκο Κοκλώνη

«Είναι σίγουρο πλέον Νίκο Κοκλώνη πώς έχεις μάτι», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Η επίσημη ανακοίνωση της Barking Well για το σκάνδαλο του Κοκλώνη

«Σχετικά με το δημοσίευμα του Documento, στο οποίο αναφέρεται το όνομά μου και ότι ελέγχομαι για νομιμοποίηση εσόδων, διευκρινίζω ότι:

1) Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες, έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσεις μου, έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα ανά τον κόσμο χωρίς ποτέ να μου καταλογιστεί οτιδήποτε παράνομο. 2) Αναρωτιέμαι πώς το Documento γνωρίζει ότι ελέγχομαι από κάποια αρχή, ενώ σε εμένα, τον «ελεγχόμενο», δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε σχετικό.

3) Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια αφορούν παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που μεταδίδονται από όλους σχεδόν τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς.

Οι τηλεοπτικές παραγωγές των επιχειρήσεών μου είναι διαθέσιμες σε όλους μέσω των σταθμών. Οι δαπάνες και οι πληρωμές είναι διαφανείς και προσβάσιμες σε όλους και αφορούν δημοσιογράφους και προμηθευτές, καθώς και λοιπές εταιρικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει διαπιστωθεί σε πέντε τουλάχιστον οικονομικούς ελέγχους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το πόθεν έσχες μου, στο οποίο απεικονίζονται πλήρως οι πηγές των εισοδημάτων μου ανά τον κόσμο.

4) Αποτελεί πάγια αρχή των εταιρειών μου και εμού να συνεργαζόμαστε και να διευκολύνουμε τις αρχές στην άσκηση του έργου τους. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον όποτε χρειαστεί.

5) Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να διαβάλλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύσουν ή αναπαραγάγουν ψευδείς ειδήσεις ή χρησιμοποιήσουν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα».

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να λέει: «Τι έχω; Σίγουρα μάτι. Και ψέματα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κοκλώνης.