«Κενό του χρόνου, τρεις, το δίνω. Από μένα...» - Τέλος από το Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς;

Η απάντησή του στον Τριαντάφυλλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κενό του χρόνου, τρεις, το δίνω. Από μένα...» - Τέλος από το Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς;

Είναι γνωστό πως τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Τριαντάφυλλο, με τον δεύτερο να σχολιάζει αρνητικά την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι στο κανάλι του ΣΚΑΪ, αναφέροντας μάλιστα πως δεν πρόκειται να βρεθεί ως καλεσμένος του στο πλατό ποτέ (δείτε εδώ τα αιχμηρά του σχόλια).

Παρόλα αυτά, το πρωί της Παρασκευής 24/2, ο τραγουδιστής πήρε πίσω όσα έχει πει για τον παρουσιαστή και δήλωσε πως θα πάει στο στούντιό του για να του κάνει έκπληξη όσο βρίσκεται στον αέρα. «Μουτσινά μετά από αυτό θα γυρίσω την μπιφτέκα και μπορεί να έρθω έκπληξη στην εκπομπή σου», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος με χιούμορ.

Τέλος από το Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς;

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε, λοιπόν, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με την Ματίνα Νικολάου ως Βάνια να βγαίνει αποφασισμένη και να λέει πως είναι μεγάλη της επιθυμία και στόχος να τα "φτιάξει" στους δύο άντρες μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ θέλει να "γεφυρώσει" και το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ την αντίδρασή του στο τηλεφώνημα του οικοδεσπότη του ΣΚΑΪ).

«Άμα δεν τα βρω εγώ με Τριαντάφυλλο και Γρηγόρη να μην με λένε Βάνια», είπε η Ματίνα Νικολάου με τον Νίκο Μουτσινά να προσθέτει: «Θα μπορούσε να κάνει εκπομπή-σχόλιο και μπάντα-παρουσίαση ο Ντάφι. Κενό του χρόνου, τρεις, το δίνω. Από μένα...», ανακοινώνοντας κάνοντας πλάκα το τέλος του από το "Καλό Μεσημεράκι".