«Θα κινδυνέψει η ζωή του...» - Έσκασε την "βόμβα" για τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Ο ηθοποιός έδωσε δυνατό spoiler!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα κινδυνέψει η ζωή του...» - Έσκασε την

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 24/2 ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του καναλιού "Αυτή η νύχτα μένει", υποδυόμενος έναν δημοσιογράφο (δείτε εδώ ποιος θα πεθάνει στα επόμενα επεισόδια).

Ο ηθοποιός, λοιπόν, προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις του σίριαλ, ενώ αναφέρθηκε και στο διάταγμα που ψηφίστηκε, υποβιβάζοντας τα πτυχία των απόφοιτων των Δραματικών Σχολών. Δεν δίστασε, μάλιστα, να προχωρήσει και σε δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Το spoiler του Γιώργου Πυρπασόπουλου για το "Αυτή η νύχτα μένει"

«Αρκετοί με βλέπουν και μου λένε ότι φαίνομαι πιο μεγάλος στον ρόλο. Έχω μία κόρη 22 χρονών που την υπεραγαπάω και θέλω το καλύτερο για αυτήν. Δυστυχώς δεν έρχονται τα πράγματα όπως θέλει. Είναι οργισμένος με το γεγονός αυτό και η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Χρήστο, παίρνει τις αποστάσεις του. Παρά την επιμονή της κόρης του, είπε να ακούσει το ένστικό της. Δεν ξέρω εάν η Μαρία θα μάθει για τον Τάσο και τη Νίτσα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Σταματιάδης θα βρεθεί σε πιο δύσκολη θέση από αυτή του γάμου, θα κινδυνέψει η ζωή του.

Το καστ με γοήτευσε πολύ, αυτό που φέρει το βιβλίο του Αλεξανδρή αλλά και το γεγονός ότι ο χαρακτήρας αυτός επειδή ο δημοσιογράφος έχει το κομμάτι της έρευνας και μου αρέσει μοιάζει με αστυνομικό», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης, είπε: «Ήμουν δύο μήνες πρόεδρος του ΣΕΗ. Δεν άντεξα πολύ γιατί εκείνη την περίοδο ήταν πολύ κομματοποιημένο. Είμαι γραμμένος αλλά δεν έχω γνώση πώς είναι αυτή τη στιγμή. Ξέρω ότι είναι πολύ δραστήριο! Το γεγονός ότι υποβαθμίζονται οι σπουδές είναι άσχημο να απαξιώνεις έτσι τρία χρόνια σπουδών των ανθρώπων.

Είναι σπουδές με πολύ κόπο, δεν είναι κάτι εύκολο και θα πρέπει να διορθωθεί. Είτε να γίνει ΤΕΕ ή κάπως να υπάρξει μια κατάσταση που τουλάχιστον οι κρατικές σχολές να έχουν μια αναγνώριση. Κάπως φαίνεται πώς ανοίγει μια σκοτεινή κουρτίνα και μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα υπάρχει ένα πλαίσιο που θα τηρείται και θα είναι πιο ξεκάθαρο. Έχει προβληθεί γιατί είναι ο χώρος έτσι, η επικοινωνία των ανθρώπων είναι άμεση και δεν έχει επαγγελματικό πλαίσιο και αυτό είναι πρόβλημα».

Στο τέλος, σχετικά με τα όσα αντιμετώπισε με την γυναίκα του ως έγκυο, εξομολογήθηκε: «Το γεγονός ότι ο δημόσιος τομέας είχε περισσότερα προνόμια σε σχέση με τον ιδιωτικό για τις εγκυμονούσες και το βρήκα άδικο. Το θέμα των μητέρων είναι ότι μπορούν να παίρνουν ένα επίδομα 400 ευρώ αλλά θα πρέπει να αφήσουν τη δουλειά τους που μπορεί να έχει διπλάσιες απολαβές. Πάντως τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλάζουν σταδιακά αλλά πολύ αργά».