Μαίρη Συνατσάκη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Όχι μία, αλλά δύο! Αυτή είναι η 2η νονά του μωρού της με τον Ίαν Στρατή

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν από λίγους μήνες, έγινε μαμά για πρώτη φορά και από τότε "λιώνει" για την κόρη της και δεν την αποχωρίζεται λεπτό από κοντά της (δείτε εδώ την ανατριχιαστική της εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη). Φυσικά, έχει στο πλευρό της ανθρώπους που την στηρίζουν στη νέα φάση της ζωής της με πρώτο από όλους τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού, Ίαν Στρατή, αλλά και πολλούς της φίλους.

Πριν ακόμη γεννήσει, είχε ανακοινώσει πως νονά του παιδιού θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία είναι φίλες πολλά χρόνια τώρα και παραμένουν δεμένες όλο αυτό το διάστημα.

«Είμαι 7 μηνών και κάτι. Η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδο για μια γυναίκα. Πως θα μπορούσε κιόλας. Είναι 9 μήνες που συνεχίζει τη ζωή της, όπως κάθε άνθρωπος και βάλε σε αυτό και τις όποιες αλλαγές, δυσκολίες, ορμόνες. Μου κάνει πολύ δύσκολο ή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να είναι μια ονειρεμένη περίοδος αυτή η 9μηνη. Συνεχίζω τη ψυχοθεραπεία. Το φύλο του μωρού εμείς το ξέρουμε, εσείς δε ξέρω πότε θα το μάθετε. Θα δούμε. Η Ντορέττα (Παπαδημητρίου) θα είναι η νονά. Και νομίζω πως είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για τη σχέση μας τόσα χρόνια να πάρει αυτή τη μορφή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Αυτή είναι η δεύτερη νονά του μωρού της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Φαίνεται, όμως, πως τα σχέδια άλλαξαν και το μωρό δεν θα έχει μόνο μία νονά. Ως γνωστόν, η επιχειρηματίας έχει και μία δίδυμη αδερφή, η οποία είναι ο άνθρωπος που ξέρει ότι μπορεί να καλέσει στη μέση της νύχτας και να της ζητήσει κάτι για το παιδί της, γνωρίζοντας ότι θα τρέξει, επομένως δεν θα γινόταν να μη της κάνει την τιμή, πέρα από θεία, να αποκτήσει και τον τίτλο της νονάς της μικρής.

Τα ευχάριστα, μάλιστα, τα αποκάλυψε εκείνη, Αλίκη Συνατσάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το νεογέννητο στην αγκαλιά της, συνοδεύοντάς την από ένα πολύ τρυφερό κείμενο.

«Ποστ Ευγνωμοσύνης, για τους μικρούς -ηλικιακά- ανθρώπους της ζωής μου, που ήρθαν για να με μάθουν πράγματα, και όχι για να τους μάθω εγώ. Με έκαναν νονά και θεία αντίστοιχα, και από τότε ανακαλύπτω μια νέα πλευρά μου, και φυσικά μου χαρίζουν τεράστια συναισθήματα.

Πριν 3 χρόνια ο μπέμπης Γιώργος, το βαφτιστήρι, παιδί αδερφικών μου φίλων. Και ύστερα η μικρουλένια, η ανιψιά μου!

Υπόσχομαι να είμαι η νονά-θεία, διασκέδαση/χαρούμενα Χριστούγεννα/ ατελείωτο παιχνίδι!

Να έχουμε υγεία και να είστε τυχερά και ευλογημένα, να σας βλέπω να μεγαλώνετε, και να γίνεστε οι άνθρωποι που εσείς επιθυμείτε.

εδώ οι πρώτες μας αγκαλιές. Οι πρώτες, από τις πολλές και τις ατελείωτες!

οι φώτο, με σειρά εμφάνισης τους στη ζωή», έγραψε στην λεζάντα.

Και η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε έπειτα: «Η καλύτερη όλης της γης! Είμαστε οι πιο τυχεροί που σε έχουμε κουτσουνα μου».