«Γιατί θυμώνουν όλοι μαζί μας, τι κάνουμε;» - Ασύλληπτη ένταση στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου

Αναφορικά με την υπόθεση της Super Κικής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γιατί θυμώνουν όλοι μαζί μας, τι κάνουμε;» - Ασύλληπτη ένταση στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου

Τόσο η ίδια η Super Κική όσο και οι 2 φίλες - συνεργάτιδές της είναι πλέον ελεύθερες, με την πρώτη να μην παραχωρεί δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, επισημαίνοντας πως θα τα πει όλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram -δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Οι εξελίξεις λοιπόν γύρω από την υπόθεσή της και την σύλληψή της σχολιάστηκαν σήμερα 25/2 το πρωί στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά φιλοξένησε στην εκπομπή τον κ. Θεοδωρόπουλο, τον δικηγόρο του 37χρονου που κατέθεσε μήνυση κατά της γνωστής Instagrammer και δύο ακόμη γυναικών, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Αλετράς, ο δικηγόρος της Super Κικής επικοινώνησε με την εκπομπή, όμως ο ίδιος έκρινε πως δεν είχε τον απαραίτητο τηλεοπτικό χρόνο προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση.

Χαμός στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου λόγω της Super Κικής

Η ένταση ήταν αρκετή για αυτό και η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής.

«Μα είστε 8 λεπτά στον αέρα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αν θέλετε. Γιατί θυμώνουν όλοι μαζί μας, τι κάνουμε;» είπε στον δικηγόρο των κοριτσιών ενώ από πλευράς του, ο Νίκος Συρίγος είπε: «Κύριε Αλετρά, είχατε 8-9 λεπτά να αιτιολογηθείτε για την υπόθεση και σας παρέσυρε ο κύριος Θεοδωρόπουλος στο δικό του γήπεδο για να δικαιολογήσετε εσείς όλα αυτά που είπε για τη Super Κική και δεν είπαμε τίποτα για την υπόθεση και μας λέτε ότι δεν σας δώσαμε χρόνο. Πρέπει να δείτε εσείς τι κάνατε λάθος στη σημερινή σας τοποθέτηση».