«Η Super Κική έβριζε τους αστυνομικούς και μετά τους πήγαινε ποτά να τους καλοπιάσει»

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεσή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Super Κική έβριζε τους αστυνομικούς και μετά τους πήγαινε ποτά να τους καλοπιάσει»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος για την υπόθεση ξυλοδαρμού της φίλης της Super Κικής. Τόσο η ίδια όσο και οι 2 φίλες - συνεργάτιδές της είναι πλέον ελεύθερες, με την γνωστή insagrammer να μην παραχωρεί δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, επισημαίνοντας πως θα τα πει όλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram -δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Νέες αποκαλύψεις για την σύλληψη της Super Κικής

Οι εξελίξεις λοιπόν γύρω από την υπόθεσή της και την σύλληψή της σχολιάστηκαν σήμερα 25/2 το πρωί στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του άνδρα που κατηγορήθηκε για κακοποίηση, επιμένει πώς δεν υπήρχε βία αλλιώς θα υπήρχαν και φωτογραφίες ενώ βγήκε και εκτός εαυτού στον αέρα τονίζοντας πώς η influencer έβριζε τους αστυνομικούς ενώ μετά τους καλόπιανε για να μπορέσει να έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Νίκος Αλετράς, ο δικηγόρος της Super Κικής επικοινώνησε με την εκπομπή, όμως ο ίδιος έκρινε πως δεν είχε τον απαραίτητο τηλεοπτικό χρόνο προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση.

Η ένταση ήταν αρκετή για αυτό και η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής.

«Μα είστε 8 λεπτά στον αέρα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αν θέλετε. Γιατί θυμώνουν όλοι μαζί μας, τι κάνουμε;» είπε στον δικηγόρο των κοριτσιών ενώ από πλευράς του, ο Νίκος Συρίγος είπε: «Κύριε Αλετρά, είχατε 8-9 λεπτά να αιτιολογηθείτε για την υπόθεση και σας παρέσυρε ο κύριος Θεοδωρόπουλος στο δικό του γήπεδο για να δικαιολογήσετε εσείς όλα αυτά που είπε για τη Super Κική και δεν είπαμε τίποτα για την υπόθεση και μας λέτε ότι δεν σας δώσαμε χρόνο. Πρέπει να δείτε εσείς τι κάνατε λάθος στη σημερινή σας τοποθέτηση».