«Δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε! Θα ήθελα... » - Η αδερφή του Sin Boy "σπάει" την σιωπή της για τις φήμες θανάτου του

Η πρώτη δήλωσή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε! Θα ήθελα... » - Η αδερφή του Sin Boy

«Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα», έχουν γράψει στο προφίλ του Sin Boy εδώ και μέρες με τον τράπερ να φημολογείται πως έχει πεθάνει.

Η οικογένειά του ακόμη δεν έχει βγει να επιβεβαιώσει δημόσια στην κάμερα το γεγονός, παρά μόνο κάνει αναρτήσεις στα social media. Η αδερφή του Έλενα, δημοσίευσε στο δικό της προφίλ στο Instagram την ίδια με την παραπάνω ανάρτηση ως story και το μόνο που σημειώσει είναι απλά η φράση: «Rip».

Ωστόσο, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο TikTok, που δείχνει τον Sin Boy στο Παρίσι ζωντανό, αν και κανείς δεν γνωρίζει αν η συγκεκριμένη εμφάνιση του τράπερ στη γαλλική πρωτεύουσα είναι πρόσφατη ή παλιότερη -δείτε το εδώ.

Όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου 25/2, το θρίλερ γύρω από τον ίδιο φαίνεται πως έλαβε τέλος, μιας και εντοπίστηκε πριν από 4 ημέρες ζωντανός σε καφέ του Άμστερνταμ. Η φωτογραφία που τον δείχνει ζωντανό προβλήθηκε συγκεκριμένα στην εκπομπή «Γεια σου», με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα να ξεκαθαρίζει ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Sin Boy για τις φήμες περί θανάτου του

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή μίλησε και η αδερφή του Sin Boy, η οποία δήλωσε: «Θα σας παρακαλούσα πολύ να σεβαστείτε τη σιωπή μας. Καταλαβαίνουμε ότι αγαπάτε πολύ τον αδερφό μου, αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του».

Μάλιστα, η σύντροφός του, Ρίνα, δημοσίευσε στο Instagram της μερικές από το Άμστερνταμ, στις οποίες κάποιοι εντόπισαν από τον αντικατοπτρισμό στα γυαλιά της, ότι ο φωτογράφος είναι ο Sin Boy.