''Αναμπουμπούλα'' με το Fame story και το Νίκο Κοκλώνη - Τι θα συμβεί με το μουσικό ριάλιτι

Ανήκει στη Barking well media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν έχουν αρχίσει να φουντώνουν με τα κανάλια να επεξεργάζονται όσα πήγαν καλά στη φετινή σεζόν, κάνοντας κινήσεις ματ για όσα θα δούμε του χρόνου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μετά την επιτυχία, που κάνει το Survivor all star, έχει γίνει πια γνωστό, πως το Fame strory θα επανέλθει και μάλιστα τα δικαιώματα του προγράμματος έχουν αγοραστεί από την Barking well του Νίκου Κοκλώνη.

Το φλέγον ζήτημα έχει να κάνει με το κανάλι, που θα προβληθεί το μουσικό ριάλιτι, καθώς σύμφωνα με τη Real και το ρεπορτάζ του Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 25/2 λέγεται, πως έχουν μπει στο παιχνίδι 3 σταθμοί.

Νέες εξελίξεις με την επαναφορά του Fame story

Πιο αναλυτικά, το Fame strory θα περιλαμβάνει καθημερινά επεισόδια στη ζώνη μετά τις 23:00 και ένα εβδομαδιαίο live show με τον Alpha, το Star και τον ΣΚΑΙ να θέλουν διακαώς να το εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σε ό,τι αφορά στον Alpha θα επιμείνει στη μυθοπλασία και έτσι αν εξασφαλίσει το «Fame story» (δείτε εδώ πως είναι σήμερα η Μάρω Λύτρα από το Fame story) θα μπορεί να προβάλλει επεισόδια μετά τις 23:30.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για το Fame Story

Όπως προαναφέραμε, το «Fame Story» αναμένεται να επιστρέψει ξανά στην ελληνική τηλεόραση μετά από 17 ολόκληρα χρόνια και ήδη οι φήμες για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια είναι πολλές. Μερικές από αυτές θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Νίκο Κοκλώνη για την παρουσίαση του μουσικού talent show, τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν πλέον στην Barkingwell Media.

Το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τις παραπάνω φήμες και τη συνέντευξη της Τζούλι Μασίνο που προβλήθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για να είναι η παρουσιάστρια του «Fame Story».

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το Fame Story. To έχω κάνει 20 χρόνια πριν. Νομίζω ότι ο μόνος σίγουρος για το Fame Story είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Θα γίνει το Fame Story, αλήθεια είναι αυτό, το έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νομίζω είναι σίγουρος εκεί. Δε νομίζω να είμαι εγώ η παρουσιάστρια, ίσως να είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Δε θα συμπέσει το Fame Story με το Just the 2 of us. Αλλά ο Ανδρέας πιστεύω και πρέπει να είναι ο διευθυντής της ακαδημίας, όπως ήταν και τότε» αρκέστηκε να πει η Ναταλία Γερμανού.