Αγκαλιά με το νέο μέλος - Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

Θα τη βαφτίσει!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με φως και χαρά έχει γεμίσει το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή μετά από την ημέρα, που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η υγιέστατη κόρη, που έχει αλλάξει απευθείας τη ζωή και των δύο αλλά και όσων ανήκουν στο περιβάλλον τους.

Από την μεριά της instagramer δεν υπήρχε άλλο μωράκι και έτσι η χαρά είναι διπλή με τη δίδυμη αδερφή της Μαίρης, Αλίκη να είναι η πιο ευτυχισμένη θεία, αφού είναι γνωστό πως έχουν μεγαλώσει μαζί και είναι πολύ δεμένες.

Μέσα από μια νέα ανάρτηση, που έκανε η Αλίκη την Παρασκευή 24/2 στο instagram έδειξε, πως ευλογημένη νιώθει με το νέο μέλος της οικογένειας τους, μέσα από δύο φωτογραφίες με το μωρό και ένα μακροσκελές κείμενο, που έγραψε (δείτε εδώ που πήγε πρόσφατα η Μαίρη με την αδερφή της και το μωρό).

Η ανάρτηση της Αλίκης Συνατσάκη για την κόρη της αδερφής της, Μαίρης

«Ποστ Ευγνωμοσύνης, για τους μικρούς -ηλικιακά- ανθρωπους της ζωής μου, που ήρθαν για να με μάθουν πράγματα, και όχι για να τους μάθω εγώ. Με έκαναν νονά και θεία αντίστοιχα, και από τοτε ανακαλύπτω μια νέα πλευρά μου, και φυσικά μου χαρίζουν τεράστια συναισθήματα. Πριν 3 χρόνια ο μπέμπης Γιώργος, το βαφτιστηρι, παιδί αδερφικών μου φίλων. Και ύστερα η μικρουλένια, η ανιψιά μου!

Υπόσχομαι να είμαι η νονά-θεία, διασκέδαση/χαρούμενα Χριστούγεννα/ ατελείωτο παιχνίδι! Να έχουμε υγεία και να είστε τυχερά και ευλογημένα, να σας βλέπω να μεγαλωνετε, και να γίνεστε οι άνθρωποι που εσείς επιθυμείτε.????????
*εδώ οι πρώτες μας αγκαλιές. Οι πρώτες, από τις πολλές και τις ατελείωτες!
**οι φώτο, με σειρά εμφάνισης τους στη ζωή», έγραψε η Αλίκη Συνατσάκη.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Συνατσάκη για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Εκεί που γυρνάς από το μαιευτήριο και όλοι είναι τρισευτυχισμένοι, έρχεται η νύχτα κι εσύ μπορείς να πεις: πνίγομαι, πιέζομαι, στεναχωριέμαι. Το είπα κατευθείαν σε όλους τους δικούς μου, είπα στον εαυτό μου: μην παίξεις κάποιον ρόλο, ζήτα βοήθεια», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.