«Μας την είπε και λίγο, όχι παιδιά...» - Ένταση στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι με το σχόλιο του Αρναούτογλου

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μας την είπε και λίγο, όχι παιδιά...» - Ένταση στον αέρα του Χαμογέλα και πάλι με το σχόλιο του Αρναούτογλου

Νέες δηλώσεις έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 25/2 με τον παρουσιαστή να σχολιάζει τα επαγγελματικά του σχέδια και βλέψεις για τη σεζόν, που θα έρθει.

Ο ίδιος για την ώρα κάνει πρωινό στο ραδιόφωνο και παράλληλα παρουσιάζει το The 2night show και τον Εκατομμυριούχο, κάτι που έχει βάλει νέες φωτιές σχετικά με το αν θα αναλάβει από του χρόνου την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα για όλα αυτά).

Και αφού ο Αρναούτογλου σχολίασε τις δικές του εκπομπές στη συνέχεια πήρε το λόγο και σχολίασε τον τίτλο της εκπομπής, που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου κάνοντας της και μια παρατήρηση.

Η παρατήρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Σίσσυ Χρηστίδου

«Μας την είπε και λίγο. Όχι, παιδιά όλα καλά είναι να υπάρχουν κι οι χαρταετοί. Βεβαίως, μπορεί κάποιος να θέλει να πάει στον χαρταετό. Δεν καταλαβαίνω. Νομίζω το πρόβλημα του Γρηγόρη είναι το ίδιο με το Twitter, ο τίτλος της εκπομπής. Δεν τους απασχολεί επί της ουσίας το περιεχόμενο, αλλά το χαμόγελο που υπάρχει στον τίτλο της εκπομπής.

Εν πάση περιπτώσει το Χαμογέλα και πάλι πρεσβεύει ό,τι κι αν συμβαίνει. Δεν κλείνουμε πάντα με ψυχαγωγία; Άρα, ό,τι κι αν συμβαίνει, χαμογελάμε και πάλι στο τέλος. Δεν το πιάνουν. Τι να κάνουμε, να αλλάξουμε τίτλο; Θέλω να μου πείτε ποια εκπομπή έχει δυσοίωνο τίτλο. Να μου την δείξετε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΠΗΓΗ