The Voice: Με τεράστιο σκίσιμο στο πόδι - Απαστράπτουσα η Φάιη Σκορδά με maxi φόρεμα στο 2ο live

Το κοινό δε σταματούσε να χειροκροτεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The Voice: Με τεράστιο σκίσιμο στο πόδι - Απαστράπτουσα η Φάιη Σκορδά με maxi φόρεμα στο 2ο live

Ο απόλυτος χαμός έγινε το Σάββατο 25/2 στο νέο επεισόδιο του The voice με τη Φαίη Σκορδά να ανοίγει το δεύτερο live και το κοινό να την αποθεώνει για τη λαμπερή εμφάνισή της, μην αφήνοντας την να μιλήσει από τα χειροκροτήματα.

Να τονίσουμε εδώ, πως στο 2ο live Cross battles συνεχίζονται οι απολαυστικές μουσικές μονομαχίες με σκοπό να προκριθούν 7 διαγωνιζόμενοι στον ημιτελικό από το δεύτερο Cross Battle.

Η Φαίη φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο το ρόλο της με την ίδια να δείχνει στα καλύτερά της μέσα από την επιλογή της να φορέσει ένα ροζ, αστραφτερό maxi φόρεμα με εντυπωσιακό σκίσιμο στο πόδι (δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια στο twitter για την πρώτη της εμφάνιση).

H λαμπερή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο 2o live του The voice

Η ατάκα του Αργυρού στα νάζια της Σκορδά

Με την άφιξη της Φαίης Σκορδά στο (18/2) επεισόδιο του The Voice ήρθαν γενικότερα τα πάνω κάτω. Οι μουσικές αναμετρήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε ένα τραγούδι και έδωσε μια ανάσα κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου.

Ο επιτυχημένος λαϊκός ερμηνευτής προσέφερε δύο από τις πιο γνωστές του, ανεβαστικές, επιτυχίες στο κοινό που βρισκόταν στο πλατό αλλά και τους τηλεθεατές. «Φαίη μου, να ξέρεις, εσύ μου έδωσες αυτή την ενέργεια απόψε» φρόντισε να υπογραμμίσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σκηνικής του εμφάνισης.

  • Φ.Σ.: Αλήθεια, εγώ σου την μετέφερα;
  • Κ.Α.: Τελειώσαμε με τον Σάκη από το μαγαζί τις 7 το πρωί, ξυπνήσαμε και ήρθαμε εδώ πέρα κατευθείαν και ξαναφεύγουμε μετά από το The Voice για το νυχτερινό μαγαζί.
  • Φ.Σ.: Και συνεχίζετε έτσι… Σε ένα live θα έρθω και εγώ μαζί σας, αμέσως μετά, να το ξέρετε.
  • Κ.Α.: Μήπως να σε πάρουμε να έρθεις μαζί μας το βράδυ;
  • Φ.Σ.: Θα έρθω, σε ένα live, σίγουρα.

«Γιατί όχι απόψε» έσπευσε να προτείνει ο Σάκης Ρουβάς με την λαμπερή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να αποκρίνεται με χαμόγελο πως «απόψε μου ήρθανε πολλά! Χόρευα, όμως, εδώ μαζί με το κοινό που σε λατρεύει».

«Συγχαρητήρια για απόψε και σε σένα, Φαίη μου, είσαι υπέροχη! Είσαι καταπληκτική» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να κατέβει από τη σκηνή και να προχωρήσει προς την θέση του coach.

  • Φ.Σ.: Κωνσταντίνε, κάθεσαι και καθώς κάθεσαι θα πρέπει να μας πεις…
  • Κ.Α.: Ότι θες με κάνεις σήμερα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.
  • Φ.Σ.: Εγώ σε κάνω ότι θέλω; Παίρνεις μια ανάσα γιατί προχωράμε με τις αναμετρήσεις και ξεκινάμε με έναν δικό σου παίκτη. Την πήρες την ανάσα; Νέο παιδί είσαι, μπορείς.
  • Κ.Α.: Εσύ κάνεις το σενάριο σήμερα οπότε ότι πεις, εγώ ακολουθώ.