Χρειαζόταν μια ανανέωση - Η τεράστια αλλαγή που έκανε η Χριστίνα Κοντοβά στα μαλλιά της

Της πάει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι ένα πρόσωπο, που μέσα από τα social media καταφέρνει να εμπνεύσει τους ακόλουθούς μέσα από το lifestyle της, τον τρόπο που μεγαλώνει την κόρη της, αλλά και από τα μοναδικά ταξίδια, που κατά καιρούς κάνει.

Οι τελευταίοι μήνες είναι διαφορετικοί για εκείνη μιας και μετά από μήνες κοινής ζωής με τον Τζώνη Καλημέρη το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους για το κοινό καλό των δύο, αλλά και της μικρής κόρης τους (δείτε εδώ την πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μετά το διαζύγιο).

«Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Κλείσαμε ένα κύκλο. Για να χρησιμοποιήσω αυτά τα κλισέ που χρησιμοποιούνται κατά κόρον σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μου αρέσει να συζητάω για τα προσωπικά μου. Μια χαρά είμαστε με την Χριστίνα και μια χαρά με την Ada. Χθες ήμουν από εκεί. Σε επίπεδο μπαμπάς - κόρη δεν έχει αλλάξει κάτι.

Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες (για την υιοθεσία), έμεινε πολύ καιρό εκεί πέρα για να πετύχει αυτό που ήθελε και τα κατάφερε. Είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα στη ζωή της μόνη της. Χωρίς να έχει μπάρμπα στην Κορώνη, μόνη της τα έκανε όλα και έτσι μόνη της με όση βοήθεια από εμένα ηθική, έκανε και με την Ada», είχε πει πρόσφατα ο Τζώνη Καλημέρης.

Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της Χριστίνας Κοντοβά

Μέσα από μία νέα ανάρτηση, που έκανε η Χριστίνα Κοντοβά στο instagram της την Παρασκευή 24/2 μας έδειξε την αλλαγή, που έκανε στα μαλλιά της, με την ίδια να ποζάρει έξω από το κομμωτήριό, πιο ανανεωμένη από ποτέ.