«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με...» - Η αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στο σκάνδαλο με τον Νίκο Κοκλώνη 

«Εμείς και εκπροσωπώ όλη την ομάδα της εκπομπής...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με...» - Η αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στο σκάνδαλο με τον Νίκο Κοκλώνη 

Στον Νίκο Κοκλώνη κι όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο θέλησε να τοποθετηθεί η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί της Κυριακής 26/2, το ίδιο και η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια λοιπόν μίλησε για τον παρουσιαστή και παραγωγό με αφορμή το απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό J2US και τα όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για το επίμαχο θέμα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε:

«Tώρα είμαι επιχειρηματίας και θέλω λίγο την προσοχή σας. Tις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω.

Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Λοιπόν εδώ είμαι ρωτήστε με ό,τι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε είναι, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά και κρέμονται από το τι θα γράψετε. Είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε. Καλό βράδυ».

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Νίκο Κοκλώνη

Με την σειρά της λοιπόν, η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Όλες αυτές τις μέρες έχετε ακούσει όλα αυτά που έχουν γίνει και αφορούν τον Νίκο μας και την εταιρεία παραγωγής. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με πάρα πολλά συναισθήματα. Εμείς δεν το σχολιάσαμε καθόλου όλο αυτό το κομμάτι χθες, γιατί ξέραμε ότι ο Νίκος θα θέλει να δώσει τη δική του απάντηση μέσα από το δικό του βήμα.

Νομίζω ότι η απάντηση για αυτούς τους 600 ανθρώπους στους οποίους αναφέρεται, μέσα σε αυτή την ομάδα είμαστε και εμείς, είναι πως νιώθουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι για τον Νίκο, πόσο τον αγαπάνε και έχουν στηριχτεί πάνω του. Και δε μιλάω για εμάς που είμαστε μπροστά, μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο. Για τον τρόπο που τον αγαπάνε και τον στηρίζουν αυτοί οι άνθρωποι. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Εμείς και εκπροσωπώ όλη την ομάδα της εκπομπής όταν το λέω αυτό, θέλουμε να του στείλουμε μια μεγάλη αγκαλιά, την απεριόριστη αγάπη μας. Να μη στεναχωριέται και να μη το βάζει κάτω. Είμαστε όλοι δίπλα του. Ένα μεγάλο φιλί στον Νίκο», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.