Αποκαλύφθηκε στα μισά της σεζόν - Η Σκορδά ''έφαγε'' τη Μπακοδήμου πηγαίνοντας στον ΣΚΑΪ

Το ''καρφί'' της Μαρίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Μπακοδήμου φέτος έκανε την επιστροφή της στην τηλεόραση με την παρουσιάστρια να κάνει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας το Σαββατοκύριακο στο κανάλι, με τις αλλαγές να έρχονται από την πρώτη ημέρα, που βγήκε η εκπομπή στον αέρα.

Πιο αναλυτικά, μετά τη νέα χρονιά ο σταθμός άλλαξε ώρα προβολής το Γειά σου με σκοπό να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα το Γειά σου).

«Η Μαρία Μπακοδήμου λέει «Γεια σου» στο 2023 σε νέα ώρα και υποδέχεται τον Νίκο Μουτσινά που κάνει ποδαρικό ως καλεσμένος στην εκπομπή, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 12.00!

Νέα χρονιά για το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, με νέα ματιά, lifestyle, επικαιρότητα, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα αλλά και μπόλικο… Survivor. Το 2023 φέρνει στην παρέα του «Γεια σου» την Νάνσυ Παραδεισανού που παίρνει θέση δίπλα στον Τάσο Μπιμπισίδη, τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τον Ισίδωρο Φίκαρη για σχόλιο με άποψη και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.00», ανέφερε η ανακοίνωση.

Το πείραμα φαίνεται, πως πέτυχε και έτσι η Μπακοδήμου συνεχίζει τα Σαββατοκύριακα τις εμφανίσεις, καθώς την Κυριακή 26/2 είχε καλεσμένους τους παρουσιαστές από την εκπομπή ''Αταίριαστοί'' με την Μπακοδήμου να κάνει μια αποκάλυψη για την αρχική της συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, ρίχνοντας έτσι και μια μικρή μπηχτή και στο Πρωινό μας της Σκορδά.

Η ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου για την τη συμφωνία της με το ΣΚΑΪ

«Επιτέλους! Ήθελα από την αρχή να σας συναντήσω, περάσαμε και πολλά από την αρχή του καλοκαιριού. Γιατί, ωραίο δεν ήταν το πρώτο σχέδιο, να είστε πρώτα εσείς και εγώ μετά; Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο, αλλά τέλος πάντων… γίνονται αυτά», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.