Λίγο μετά την αποκάλυψη για την παρένθετη μητέρα - Η έκτρωση που έκανε η Paris Hilton

Δείτε αναλυτικά...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
parishilton - instagram
parishilton - instagram

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η συνέντευξη, που παραχώρησε η Paris Hilton στο People με την ίδια να εξομολογείται, πως σήμερα μπορεί να βιώνει την απόλυτη ευτυχία μέσα από τον ερχομό του γιου της στη ζωή, ωστόσο δεν ήταν πάντα έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Πιο αναλυτικά, με σκοπό να βοηθήσει όλες τις γυναίκες, που καταπιέζονται στην ύπαρξη μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης η 42χρονη κληρονόμος αποκάλυψε, πως όταν ήταν στην ηλικία των 20 είχε μείνει έγκυος.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια το παιδί αυτό δεν ήρθε ποτέ στον κόσμο, μιας και δεν ήταν έτοιμη να αναλάβει αυτήν την ευθύνη και έτσι μάχεται υπέρ όλων των γυναικών, που είναι ή θα είναι σε μία αντίστοιχη κατάσταση (δείτε εδώ την αποκάλυψη της Paris για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας).

Η αποκάλυψη της Paris Hilton για την έκτρωση που έκανε

«Αυτό ήταν επίσης κάτι για το οποίο δεν ήθελα να μιλήσω, επειδή υπήρχε τόση ντροπή γύρω από αυτό", δήλωσε η Hilton σε πρόσφατη συνέντευξή της στο βρετανικό Glamour, σχετικά με την έκτρωση που έκανε στα 20 της και συμπλήρωσε: "Ήμουν παιδί και δεν ήμουν έτοιμη γι’ αυτό. Νομίζω ότι είναι σημαντικό. Υπάρχει πολλή πολιτική σχετικά με αυτό και όλα αυτά, αλλά είναι το σώμα μιας γυναίκας.

Γιατί θα πρέπει να υπάρχει ένας νόμος που να βασίζεται σε αυτό; Είναι το σώμα σου, η επιλογή σου και πραγματικά πιστεύω σε αυτό. Μου κάνει εντύπωση ότι φτιάχνουν νόμους για το τι κάνεις με την αναπαραγωγική σου υγεία, γιατί αν συνέβαινε το αντίθετο με τους άντρες, δεν θα ήταν καθόλου έτσι.

Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον", είπε η νέα μαμά στο PEOPLE και πρόθεσε ότι "Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας», είπε η Paris Hilton.

Αυτός είναι ο σύντροφός της

Από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Νοέμβριο του 2005, υπήρξε σε σχέση με τον Έλληνα εφοπλιστή και παραγωγό ταινιών Πάρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο ήταν και αρραβωνιασμένη για τέσσερις μήνες. Από τον Δεκέμβριο του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2007, ήταν σε on-off σχέση με τον Έλληνα εφοπλιστή Σταύρο Νιάρχο ενώ έπειτα, από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο του 2008, ήταν ζευγάρι με τον κιθαρίστα Μπέντζι Μάντεν.

Άλλες σχέσεις της ήταν ο Ισπανός μοντέλο Ρίβερ Βίπερι (2012-2014), ο επιχειρηματίας Τόμας Γκρος (2015-2016) και ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Ζίλκα. Τον Δεκέμβριο του 2019, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Αμερικανό επιχειρηματία Κάρτερ Ρέουμ. Στις 13 Φεβρουαρίου 2021, Χίλτον και Ρέουμ αρραβωνιάστηκαν.

Πάρις Χίλτον έγκυος

Ο Carter Milliken Reum είναι αμερικανός συγγραφέας, επιχειρηματίας και καπιταλιστής επιχειρηματικών κεφαλαίων. Είναι πιο αξιοσημείωτος για την ίδρυση της M13 Ventures, μιας εταιρείας επενδύσεων αγγέλου, και αυτή τη στιγμή ασχολείται με την αμερικανική κοινωνική εταιρεία Paris Hilton.