Με μαύρα αποκαλυπτικά εσώρουχα στον καθρέφτη - Το σώμα της Ιωάννας Τούνη 1,5 μήνα μετά τη γέννα της

Λες και δεν ήταν έγκυος ποτέ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη - Instagram
Ιωάννα Τούνη - Instagram

Μια μεγάλη αλλαγή έκανε η Ιωάννα Τούνη στη ζωή της με την απόφαση, που πήρε να γίνει μητέρα, αφού μέσα από το λογαριασμό της στο instagram βλέπουμε όλα πλέον να γυρίζουν γύρω από το μωρό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η νεαρή μανούλα μετά το πέρας των 40 ημέρων από τον τοκετό έχει αρχίσει και επανέρχεται στις παλιές της ασχολίες και φυσικά παράλληλα προσπαθεί να χάσει τα κιλά, που πήρε από την εγκυμοσύνη.

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω… Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…», είπε η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ την πρώτη της βόλτα με το μωρό και το Δημήτρη στα μαγαζιά).

Παρά το γεγονός λοιπόν, που η Ιωάννα δηλώνει ότι δεν νιώθει ακόμη άνετα με το σώμα της, μέσα από ένα νέο story, που έκανε το Σάββατο 25/2 στο instagram έδειξε σε τι φάση είναι 1,5 μήνα από τη γέννα, ποζάροντας στον καθρέφτη με μαύρα εσώρουχα.

Το σώμα της Ιωάννας Τούνη 1,5 μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Ιωάννα Τούνη - Σώμα

Που μοιάζε το μωρού της Τούνη και του Αλεξάνδρου;

«Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκα όπως αυτός», είχε πει ο Αλεξάνδρου σχετικά με το που μοιάζει το παιδί με την Ιωάννα να συνεχίζει: «Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει».