Εκτός Αθήνας Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου - Το πρώτο οικογενειακό ταξίδι με τον γιο τους

Για πού το έβαλαν;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Εκτός Αθήνας Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου - Το πρώτο οικογενειακό ταξίδι με τον γιο τους

Μετά την γέννηση του γιού τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής που είχαν. Οι πρώτες σαράντα μέρες είχαν τις δυσκολίες τους (δείτε εδώ τι), αλλά είχαν και τις καλές τους μέρες.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη βόλτα με το μωρό στα μαγαζιά - Η Τούνη αποθέωνε τον Αλεξάνδρου όσο έσπρωχνε το καρότσι

Μετά την ανακοίνωση του γιατρού, της επιχειρηματίας ότι ο μπέμπης - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι νονοί του- είναι έτοιμος να βγει στον "έξω κόσμο", τόσο η Ιωάννα Τούνη, όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ξεκίνησαν τις εξορμήσεις.

Η πρώτη εκδρομή των Αλεξάνδρου&Τούνη με τον μπέμπη

Το μεσημέρι της Κυριακής (26/2), λοιπόν, η επιχειρηματίας με τον αγαπημένο της και τον μικρό "πιράνχας", πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γύρισε στο σπίτι και έφυγε για Αράχωβα μαζί με την σύζυγό του και το μωράκι τους.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη κοινοποίησε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τούνη, λίγες ώρες πριν είχε κάνει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια να "κράζει" μερικούς από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Οι φίλοι της στο instagram ωστόσο είχαν μια απορία σχετικά με το πως αναπνέει το μωρό με την ίδια να δίνει για άλλη μια φορά την απάντησή της και δεν ήταν τόσο ήρεμος ο τρόπος της.

«Έτσι είμαι στο σπίτι με το μωρό γιατί αν δεν κάτσει το μωρό στην αγκαλιά μου, όχι απλά χαλάει τον τόπο, αλλά δεν καταλαβαίνετε… Εν τω μεταξύ, όταν βγαίνω έξω, είναι ένα άλλο μωρό και όλοι μου λένε: “Αχ τι γλυκό και ήρεμο που κάθεται έτσι!” Δεν κάθεται στο mute, έτσι θέλει να είναι όλη μέρα. Εν τω μεταξύ έχει μεγαλώσει πάρα πολύ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.