Έβαλαν τέλος στην σχέση τους μετά από 3 χρόνια - Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz

Αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μετά το διαζύγιο Ελεωνόρας Ζουγάνελη και Σπύρου Δημητρίου, ακόμα ένα χωρισμός "βόμβα" έσκασε στην ελληνική showbiz, χωρίς όμως από τους δύο να έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό μιας και την προσωπική τους ζωή την κρατούν καλά και οι δύο πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χώρισαν Μαρίζα Ρίζου και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έχουν επιλέξει πλέον χωριστούς δρόμους στην ζωή τους. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ήταν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο ο χωρισμός τους είναι γνωστός από το καλοκαίρι.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια γι' αυτόν. Άλλωστε, η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος εξ' αρχής κρατούσαν χαμηλούς τόνους, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις προσωπικές τους στιγμές.

Υπενθυμίζουμε ότι η σχέση τους είχε γίνει γνωστή όταν ύστερα από κάποια δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, ο ηθοποιός παρευρέθηκε τον Ιανουάριο του 2020, στην παρουσίαση του δίσκου της Μαρίζας Ρίζου με τίτλο "Πόσο Βλάκας". Μετά από αυτό το γεγονός, οι κοινές τους εμφανίσεις πύκνωσαν με τον ίδιο να παρευρίσκεται σε όλες τις συναυλίες της τραγουδίστριας ενώ οι δυο τους συνεργάστηκαν και στην παράσταση "Η μηχανή του Τούριγκ", όπου ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είχε αναλάβει την σκηνοθεσία ενώ η Μαρίζα Ρίζου την μουσική.

Χώρισαν Μαρίζα Ρίζου και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος 
NDP

Τι συνέβη όμως μεταξύ εκείνης και του Χρήστου Μάστορα;

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε το Σάββατο 12/11 η Μαρίζα Ρίζου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και τον Χρήστο Μάστορα όταν και οι δυο ήταν κριτές στο X-Factor.

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε τον τσακωμό της με τον τραγουδιστή στα παρασκήνια του show που δεν έμαθε κανείς.

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;» είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

Στη συνέχεια είπε: «Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου. Τις χειρίστηκα με ευγένεια, θεωρώ. Αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά. Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά». Δείτε την όλο νόημα ανάρτηση της μετά το τέλος του μουσικού σόου.