Καλό Μεσημεράκι: Έγινε γνωστό εκ των έσω - Η αποκάλυψη για το μέλλον του Νίκου Μουτσινά

Κόβεται ή συνεχίζεται;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μιας και έχουμε φτάσει στα μισά της τηλεοπτικής σεζόν έχουν αρχίσει οι συζητήσεις σχετικά με το ποια προγράμματα θα πάρουν το πράσινο φως για του χρόνου και ποια θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους το καλοκαίρι.

Ένα από αυτά για το οποίο γίνεται μεγάλος ντόρος είναι το Καλό μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά να έχει κάνει σαφές, πως δε θέλει να κάνει από το χρόνου καθημερινό και ίσως να σταματήσει και την τηλεόραση.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως το Καλό μεσημεράκι έχει γράψει τη δική του ιστορία και έχει δεχτεί την αγάπη του κόσμου, ωστόσο μετά από κάποια χρόνια για τα περισσότερα προγράμματα έρχεται το τέλος.

Αν λάβουμε λοιπόν, υπόψιν τις νέες δηλώσεις του ηθοποιού και σεναριογράφου της εκπομπής, Τόλη Παπαδημητρίου στο Mega Καλημέρα τη Δευτέρα 27/2 όλα δείχνουν, πως θα πέσει το φινάλε.

Aποκαλύψεις για την οργάνωση του ''Καλό μεσημεράκι'' πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που ασχολούμαι στο Καλό Μεσημεράκι μόνο με το κομμάτι της Βάνιας, 9 στις 10 φορές η οργάνωση που κάνω εγώ δεν πετυχαίνει. Όλα πηγαίνουν όπως να ‘ναι. Όμως, έχω μία δυναμική που στο τέλος της ημέρας αυτό που έχω πει θα το κάνω.

Όταν είχα να γράψω και το κομμάτι του Νίκου, σίγουρα ήταν πιο απαιτητικό υπό την έννοια ότι είχε πιο μεγάλο κομμάτι, είχε κείμενο, τραγούδια. Είμαι στην ομάδα αυτής της τρελής εκπομπής. Δεν έχω ενημέρωση, γιατί νομίζω ότι τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο», είπε ο Τόλης Παπαδημητρίου.