Σφιχτά αγκαλιασμένοι χωρίς το μωρό - Full in love ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη Γεωργία Κρασσά

Στα καλύτερά τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
orfeas_avgoustidis - instagram
orfeas_avgoustidis - instagram

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει την απόλυτη ευτυχία, αφού τόσο τα επαγγελματικά του στο θέατρο και στην τηλεόραση πάνε πάρα πολύ καλά, όσο και οι εξελίξεις, που γίνονται γνωστές για την προσωπική του ζωή είναι μόνο καλές.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα ο ηθοποιός έκανε και το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Γεωργία Κρασσά με τους δύο να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό τους το πρώτο τους παιδάκι (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία του γιου τους).

«Είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου, έχει γίνει αυτή η μεγάλη αλλαγή και τα πράγματα φιλτράρονται μέσα από αυτό το γεγονός. Ήθελα να γίνω πατέρας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις ως πατέρας ή μητέρα, η ευθύνη να συστήσεις ένα μικρό πλάσμα στον κόσμο», είχε πει ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη γέννηση του γιου του.

Για τον γάμο του με την Γεωργία Κρασσά ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα», κατέληξε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Το ζευγάρι σίγουρα έχει δει τη ζωή τους να αλλάζει, ειδικά μετά την απόκτηση του παιδιού, σε κάθε περίπτωση όμως δε χάνει την ευκαιρία να ξεκλέβει χρόνο και να τον περνάνε οι δύο τους, όπως και έκαναν το Σάββατο 26/2, ποζάροντας στο instagram πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η νέα φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη αγκαλιά με τη Γεωργία Κρασσά

«Καλή Σαρακοστή!!!», έγραψε ο Ορφέας Αυγουστίδης.