Τον χειροκροτούσε ολόκληρο το αεροδρόμιο - Η άφιξη του Πετρούνια στην Ελλάδα μετά το νέο του χρυσό μετάλλιο

Αποθεώθηκε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον χειροκροτούσε ολόκληρο το αεροδρόμιο - Η άφιξη του Πετρούνια στην Ελλάδα μετά το νέο του χρυσό μετάλλιο

Mια νέα νίκη κατάφερε να πάρει ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνοντας για άλλη μια φορά περήφανη την Ελλάδα, την οικογένειά του και όσους πιστεύουν στον θρυλικό πρωταθλητή με το απεριόριστο ταλέντο, που έχει στο άθλημα των κρίκων.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 25/2 ο Πετρούνιας πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής «Turnier der Meister» του Κότμπους (δείτε εδώ την αντίδραση των κορών όταν πήρε τη μεγάλη νίκη).

Ο Ολυμπιονίκης μάλιστα πραγματοποίησε ένα ιδανικό αγωνιστικό ξεκίνημα για το 2023 με την επίδοση 14.966 παίρνοντας στα χέρια του το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής “Turnier der Meister” του Κότμπους.

Τον Έλληνα πρωταθλητή ακολούθησαν στο βάθρο των νικητών με μεγάλη βαθμολογική διαφορά ο Ιρανός Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (14,766 β.) και ο Αρμένιος Αρτούρ Αβετισιάν (14,533 β.).

Με βάση αυτήν την επιτυχία, που του δίνει 30 πόντους στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη των κρίκων, ο Πετρούνιας εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30 Σεπτεμβρίου – 8 Οκτωβρίου), στο οποίο θα έχει την πρώτη του ευκαιρία για να κερδίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», εφόσον κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Μετά την νέα κατάκτηση του, ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε γεμάτος χαμόγελο στην Ελλάδα με το πρακτορείο ''Ευροκίνηση'' να εξασφαλίζει την άφιξη του πρωταθλητή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με το κόσμο που ήταν παρών στο αεροδρόμιο να μη σταματάει να τον χειροκροτάει.

Η επιστροφή του Λευτέρη Πετρούνια στην Ελλάδα μετά την κατάκτησή του