My style rocks: «Θα αποχωρήσω...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ Δεσποτοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ

Σε τραγική κατάσταση...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
My style rocks: «Θα αποχωρήσω...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Νικόλ Δεσποτοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ

Με νέο επεισόδιο ξεκίνησε το My style rocks την Καθαρά Δευτέρα 27/2 με την Νικόλ να στέκεται μπροστά στα υπόλοιπα κορίτσια και τους κριτές δείχνοντας μια πρόταση, που είχε ως βάση ένα σιέλ πουκάμισο και ένα λεοπάρ φόρεμα.

Η ίδια είχε μεγάλη πίστη στον εαυτό της και σε αυτό, που παρουσίασε, ωστόσο τα σχόλια της Όλγας ήταν έντονα, μιας και την κατηγόρησε, πως έχει στυλίστα σε σχέση με τις προτάσεις, που κάνει.

Η ίδια φάνηκε να έρχεται σε δύσκολη θέση με όσα ακούστηκαν και έτσι ξέσπασε σε κλάματα, αφού θεώρησε ότι την αδικούν βάζοντας μπροστά και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Δείτε επίσης εδώ: My style rocks: Πως ήταν η Μάιρα Καμαριώτη πριν τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της (Φωτογραφίες)

Το νέο ξέσπασμα της Νικόλ στο My style rocks

«Έχετε φαγωθεί αυτές τις ημέρες, στιλίστας ή όχι στιλίστας, δεν ξέρω και γω, μα πραγματικά είτε με στιλίστα είτε όχι φέρνετε όλες τα ίδια! Τι θα γίνει δηλαδή τώρα; Τι θα βαθμολογούμε; Είναι πασιφανές ότι κάποιες έχουν στιλίστα, ας σταματήσουμε πια να το συζητάμε γιατί βαριέμαι. Το λέω με αφορμή εσένα και όλα όσα λέγονται αυτές τις ημέρες εδώ πέρα», είπε η Όλγα Κοτλίδα με τη Σελένη Φωτιάδη να συμφωνεί μαζί της.

«Ρε παιδιά, όμως, μπορεί σε μένα να μην αρέσουν τα ρούχα που μπορεί να βρω κάπου αλλού. Προσπαθώ να φέρω ένα κομμάτι το οποίο μου αρέσει, με διαφορετικές παραλλαγές, να του βάλω πράγματα άλλα και να το κάνω κάπως διαφορετικό. Κλείνοντας, θα σας πω ότι δυστυχώς fast fashion παίρνω τα ρούχα. Αν βρίσκω κάποιο καλό άλλο κομμάτι θα το παίρνω, αν όμως δεν θέλετε να με κρίνετε ή αν δεν σας αρέσει αυτό, εγώ θα αποχωρήσω τώρα. Δηλαδή έρχομαι με την καλύτερη διάθεση αλλά εντάξει τώρα», συνέχισε η Νικόλ.