«Αφήνω πρώτη φορά τη μικρή με το μπαμπά της και...» - Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη μπέμπα της

Η όλο νόημα ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια νέα ζωή βλέπουμε να ζει η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον Ίαν Στρατή, οι οποίοι έχουν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι κάτι, που όπως έχει αποκαλύψει η instagramer ήταν συνειδητή επιθυμία και των δύο από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους.

Μέσα από δημοσιεύσεις, που κάνει η Μαίρη στα social media φαίνεται να είναι διαρκώς μαζί με την κόρη της, καθώς έχει και τη βοήθεια του μπαμπά της, ωστόσο έχει επιλέξει να μην την αφήνει από τα μάτια της (δείτε εδώ την αποκάλυψη της για την επιλόχειο κατάθλιψη).

«Ο Ίαν με ηρεμεί, κατευνάζει το δικό μου άγχος. Ο Ίαν ήταν δίπλα μου και σε όλη αυτή τη διαδικασία… Ήξερα ότι θα πάω για καισαρική γιατί 2-3 μέρες πριν, είχαμε δει τη θέση του παιδιού που δε πήγαινε για κανονικό τοκετό. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι θα πάμε για καισαρική, του λέω “άρα πάμε για χειρουργιάκι”. Δυο εβδομάδες αφότου γέννησα, του λέω, “είχα αγχωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την καισαρική”».

«Αυτό που έχω καταλάβει με την εγκυμοσύνη είναι ότι καλό είναι να λες αυτό που αισθάνεσαι. Να μην κρίνεις τον εαυτό σου. Και όταν γυρίσαμε από το μαιευτήριο στο σπίτι και έπαθα τα baby blues, το είπα κατευθείαν σε όλους τους δικούς μου. Έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου ότι δε πρέπει να το παίξω ηρωίδα και να ζητήσω βοήθεια… Δε θέλω να περάσω στο μωρό τις φοβίες μου, εκεί είναι που έρχεται ο Ίαν… Σκέφτομαι από τώρα ότι τη στιγμή που θα κάνει κάτι επικίνδυνο πρέπει να αντέχω να κάνει επικίνδυνα πράγματα προσεκτικά», κατέληξε.

Μια νέα ανάρτηση έκανε την Δευτέρα 27/2 στο instagram η Συνατσάκη και συγκεκριμένα στον καθρέφτη του ασανσέρ της, με την ίδια να αποκαλύπτει, πως για πρώτη φορά άφησε το μωρό στον Ίαν και έφυγε από το σπίτι.

Η πρώτη φορά που η Μαίρη Συνατσάκη άφησε το μωρό στον Ίαν Στρατή

«Ένα μικρό βήμα για την ανθρωπότητα ένα τεράστιο βήμα για την Μαιρούλα την Συνατσάκη του Νικολάου το γένος Λάσκαρη. Αφήνω πρώτη φορά την μικρή με το μπαμπά της και φεύγω για μερικές ώρες…», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.