Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φόρτωσαν οτι δέρνω και...» - Η εξομολόγηση του για την Μανωλίδου

Όλα όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άδωνις Γεωργιάδης: «Μου φόρτωσαν οτι δέρνω και...» - Η εξομολόγηση του για την Μανωλίδου

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης που πρόσφατα μίλησε για το σκάνδαλο με τον Κοκλώνη (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA για το δημοσίευμα που έλεγε πως έχει χτυπήσει τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο Υπουργός Ανάπτυξης είχε πει:

«Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα, πιστέψτε με, την παραμικρή σημασία. Ήταν από ένα site τόσο ασήμαντο και ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”.

Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Ναταλία Γερμανού.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια πως «για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ήμασταν σε μια δεξίωση με την Ευγενία. Μου έστειλαν από το γραφείο τύπου ότι ένα σάιτ έγραφε ότι εγώ έδερνα την Ευγενία. Δεν έδωσα σημασία και τους απάντησα “μη μου στέλνετε ανοησίες”. Στα επόμενα δύο 24ωρα το πήραν όλοι οι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter και το έκαναν πρώτο θέμα. Μου φορτώσανε γυναίκες, λεφτά, ότι δέρνω… Ότι μπορείς να φανταστείς.

Αφού προσπάθησαν να με “εκτελέσουν” με τη Novartis και δεν τα καταφέρανε, βγάλανε ότι δέρνω τη γυναίκα μου. Όποιος με ξέρει εμένα, αυτό είναι αστείο. Όχι δεν θα το έκανα ποτέ, είναι τόσο έξω από μένα, δεν υπάρχει πιθανότητα. Αναγκάστηκε η Ευγενία και μίλησε, μίλησα κι εγώ, γιατί αν δεν το κάναμε θα νομίζανε ότι είναι αλήθεια», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε επίσης: «Έχω κάνει μηνύσεις για πάρα πολλά που έχουν γραφτεί στο twitter, αλλά δυστυχώς στο twitter έχει μια μεγάλη ανωνυμία και οι μηνύσεις πάνε με αργή διαδικασία».