Τραγούδαγε σε εκείνη και την παρέα της όλο το βράδυ - Σπάνια βραδινή έξοδος της Ζέτας Μακρυπούλια στον Αντώνη Ρεμο

Οι σχέσεις τους μετά το χωρισμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγούδαγε σε εκείνη και την παρέα της όλο το βράδυ - Σπάνια βραδινή έξοδος της Ζέτας Μακρυπούλια στον Αντώνη Ρεμο

Η Ζέτα Μακρυπούλια από την αρχή της καριέρα της διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ από τα media. Δεν θέλει να απασχολεί με την ζωή της, παρά μόνο με τα επαγγελματικά της για αυτό κιόλας παρόλο που ήταν σε σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για 10 χρόνια (ο πραγματικός λόγος που χώρισαν), έκαναν από κοινού σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Βέβαια, αυτό το συμβαίνει και τώρα που είναι ελεύθερη. Επιλέγει να συναντιέται με φίλους σε σπίτια, αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις. Πρόσφατα όμως, έκανε μια εξαίρεση.

Η έξοδος της Μακρυπούλια στον Ρέμο

Μαζί με την παρέα της (ανάμεσα τους Νίκος Μουτσινάς και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή. Έκατσαν στα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησαν το χορό και τα γέλια.

Σύμφωνα με το Πρωινό μας μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος που ήταν ο πρώην σύντροφος της πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννης, συνεχώς τραγουδούσε προς το τραπέζι τους και τους αφιέρωνε κομμάτια.

Ο λόγος που χώρισαν Ζέτα - Αντώνης

Μπορεί να έλεγαν πως ο χωρισμός τους δεν ήταν βελούδινος, βέβαια στο Πρωινό μας ειπώθηκε πως χώρισαν πολύ ήρεμα.

Ο λόγος του χωρισμού ήταν η απόσταση, αφού το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά λόγω των αυξημένων τους επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αν και ο χωρισμός ήταν μια απόφαση κοινή, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο Αντώνης Ρέμος και η Ζέτα Μακρυπούλια συμφώνησε.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο τραγουδιστής για την ηθοποιό, αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους,

«Όσο και να γίνουν ξένοι δύο άνθρωποι, εγώ πάντα κρατάω τις όμορφες στιγμές. Και εννοείται ότι χαίρομαι που έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και της ηθοποιίας και που έχει κατακτήσει το όνειρο της», είχε πει ο τραγουδιστής για την παρουσιάστρια.

Μάλιστα, την εποχή που ήταν μαζί, ο Αντώνης Ρέμος είχε δηλώσει ανοιχτά πως ήθελε να αποκτήσει ένα παιδάκι με την Ζέτα Μακρυπούλια.