Απίστευτη μεταμόρφωση από τη Λυδία του GNTM - Με μακρύ μαλλί ίδια η Ζόζεφιν

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/@josephinewendel
Instagram/@josephinewendel

Η Λυδία Κατσανικάκη είναι ένα από τα πολλά μοντέλα, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM με τη νεαρή κοπέλα να κάνει αίσθηση στο διαγωνισμό μόδας τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και με το χαρακτήρα της (δείτε εδώ τι κάνει σήμερα μετά το παιχνίδι).

Η ίδια μάλιστα είχε δώσει και το μήνυμά της σχετικά με την αλωπεκία, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζεται το όλο θέμα:

«Οι προσβολές με τον μανδύα του χιούμορ είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε εμένα τουλάχιστον. Βαφτίζουμε μια προσβολή και την αγένεια χιούμορ. Και εγώ χρησιμοποιώ το χιούμορ σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου είτε αυτό είναι κάτι άσχημο είτε είναι καλό, χρησιμοποιώ και τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ. Αλλά ξέρω που να σταματάω και που να απευθύνομαι.

Πολλές φορές η σωματική βία δεν αφήνει μεγάλα σημάδια όσο η ψυχική βία και απευθύνομαι στο χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Ροκ προς υπεράσπιση της γυναίκας του και εγώ είμαι υπέρ σε αυτό, όχι στη βία αλλά στην υπεράσπιση και να ξέρουμε πού υπάρχουν όρια.

Ήμουν γύρω στα 13 όταν αποφάσισα να βγάλω την περούκα. Δεν ήταν κάτι που έγινε, απλά μια μέρα ξύπνησα και το έκανα. Ήταν κουραστικό να ζω με την περούκα. Πολλές φορές το βλέμμα λέει περισσότερα από τα λόγια. Θυμάμαι όλων τα βλέμματα σοκαρισμένα, αλλά το είχα ξεπεράσει από πολύ μικρή. Είχα πολύ στήριξη.

Πολλές φορές με λένε επιθετική, αλλά δεν είμαι απλά προστατεύω τον εαυτό μου. Μέσα στην καθημερινότητα θα με υπερασπιστώ γιατί θα υπάρχουν σχόλια που θα με αγγίξουν. Προτιμώ να τα αντιμετωπίζω εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα δυνατή από την πρώτη στιγμή γιατί δεν με άφησε ποτέ το περιβάλλον μου να νιώσω ότι είμαι κάτι διαφορετικό», είχε πει η Λυδία Κατσανικάκη.

Μετά λοιπόν τη συμμετοχή της κοπέλας στο παιχνίδι συνεχίζουμε και τη βλέπουμε μέσα από τα social media της, καθώς πρόσφατα δημοσίευσε στο instagram μια τρομερή μεταμόρφωσή της, με την ίδια να γίνεται σωσίας της Ζόζεφιν.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Λυδίας Κατσανικάκη από το GNTM