Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ήταν φρικτό» - Η σοκαριστική αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του

Όλα όσα είπε στον αέρα του πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Ήταν φρικτό» - Η σοκαριστική αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας του

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένος, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Όλα για την υγεία mou», που είχε πρόσφατα καλεσμένο τον Ουγγαρέζο (δείτε εδώ την συνέντευξη του) μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Τότε είχα δύο εκπομπές. Εγώ στον Covid δούλεψα όσο δεν δούλεψα σε όλη μου τη ζωή. Δεν κατάλαβα τον Covid στην αρχή, ειδικά τον πρώτο χρόνο. Δεν κατάλαβα αυτό που έλεγαν όλοι ότι είμαστε αποκλεισμένοι, γιατί πήγαινα κάθε μέρα στη δουλειά.

Τον κατάλαβα όταν τον έπαθα, βέβαια, για τα καλά», ανέφερε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και συνέχισε: «Αυτό που τρομάζει τους πάντες είναι ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι εντελώς καινούργιο. Αυτό και μόνο τρομάζει. Όταν έπαθα Covid, χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο και κατάλαβα ότι είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για τον οργανισμό».

«Ήταν φρικτή αυτή η εμπειρία. Φοβήθηκα. Ήταν συγκλονιστικό το ότι δεν μπορούσα να βλέπω ανθρώπους να κάνουν απολογισμό ζωής στον ίδιο θάλαμο σαν ετοιμοθάνατοι. Πιο μεγάλης ηλικίας άνθρωποι, ήταν πολύ βαρύ και δύσκολο να το αντιμετωπίσεις ψυχολογικά.

Και μετά να γυρίσεις σπίτι, να είσαι μόνος σου 30 μέρες, να παίρνεις πολύ περίεργα φάρμακα, να πρέπει να μετριέσαι συνέχεια. Για κάποιους ανθρώπους εξακολουθεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό ο Covid και είμαι πολύ τυχερός που δεν έπαθα Long Covid, που δεν μου άφησε κάτι μετά», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, όταν είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα είχε ξανά αναφερθεί στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του όταν νόσησε από τον κορωνοϊό.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της διαδικασίας είναι ότι την βιώνεις μόνος σου. Είτε το βιώνεις βαριά, όπως εγώ είτε το βιώνεις πιο ελαφριά. Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή προφανώς καθώς ένα τέτοιο γεγονός είναι πολύ ισχυρό και σου αλλάζει τις προτεραιότητες. Φοβήθηκα.

Πρόσεχα πολύ αλλά τελικά δεν έχει να κάνει με αυτό. Όταν λέμε πανδημία και υπάρχει ένας ιός ανάμεσα μας, υπάρχει στην κυριολεξία ανάμεσα μας. Δεν ξέρεις πότε, που και γιατί.

Αυτό που ίσως δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι αυτή η εκπομπή συνεχίζει για τουλάχιστον 25 χρόνια και είναι πάρα πολλά. Έκλεισε ένας κύκλος και τώρα είμαι κάπου αλλού, ξεκινάω κάτι καινούργιο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει και να κοιτάει στο παρελθόν οπότε πάμε για τα καινούργια».