«Εμένα το συμβόλαιό μου...» - Φανερά αμήχανος ο Άκης Παυλόπουλος σε ερώτηση για την Ντόρα Κουτροκόη στον αέρα του ALPHA

Η απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον στο ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εμένα το συμβόλαιό μου...» - Φανερά αμήχανος ο Άκης Παυλόπουλος σε ερώτηση για την Ντόρα Κουτροκόη στον αέρα του ALPHA

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε το πρωί της Τρίτης 28/2 τον Άκη Παυλόπουλο στο αμάξι του και ο ίδιος έκανε μερικές δηλώσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, μιας που είναι η περίοδος κατά την οποία τα κανάλια βρίσκονται σε "αναβρασμό" και σχεδιάζουν τι θα συμβεί του χρόνου στα πλατό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Σήμερα", λοιπόν, εξήγησε τι αναγράφεται στο συμβόλαιό του με το ΣΚΑΪ, ενώ όταν ρωτήθηκε για την αντικατάσταση της Ντόρας Κουτροκόη (δείτε εδώ γιατί είχε "σφαχτεί" με την Καινούργιου) την οποία απομάκρυνε χωρίς προειδοποίηση ο τηλεοπτικός σταθμός πριν από λίγους μήνες, η αντίδρασή του ήταν πολύ αμήχανη.

Η αποκάλυψη του Άκη Παυλόπουλου για τον τηλεοπτικό του μέλλον και την Ντόρα Κουτροκόη

«Εμένα το συμβόλαιό μου λήγει σε δύο χρόνια, οπότε νομίζω ότι θα είμαστε μαζί με τον κύριο Οικονόμου αλά μπρατσέτα», αρκέστηκε να δηλώσει ο παρουσιαστής και αρνήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο προσθήκης τρίτου προσώπου στην παρουσίαση της εκπομπής του μετά την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη.

«Εγώ νομίζω ότι πιο εύκολα θα φύγει από τον ΣΚΑΪ ο κύριος Αλαφούζος παρά ο Δημήτρης Οικονόμου», σχολίασε μετά την προβολή του βίντεο χαριτολογώντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΪ.