Αναβλήθηκε η αποσωλήνωσή του - Τι συνέβη στην εντατική με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η αποκάλυψη της συντρόφου του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την σύντροφό του, αλλά και την οικογένειά του, καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρίσκεται στην εντατική και οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία του είναι αρκετά ανησυχητικές (δείτε εδώ το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την υγεία του).

Σήμερα, Τρίτη 28/2 επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η διαδικασία για την αποσωλήνωσή του και η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν οι γιατροί, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της ίδιας ημέρας μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA.

«Να ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα σε μένα και στην εκπομπή. Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι σταθερή. Έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης και στέλνουμε τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι συνέβη στην εντατική με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τον έρωτα της ζωής του που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, Έλενα Μαστραγγελή, αυτό δεν συνέβη τελικά. Δεν εξήγησε τον λόγο που η διαδικασία διεκόπη, αλλά τόνισε πως ούτε εκείνη γνωρίζει κάτι παραπάνω, ενώ εξήγησε πως μέχρι στιγμής η κατάστασή του δείχνει να είναι σταθερή.

Η ίδια, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν είχε μιλήσει στον αέρα του MEGA, αποκαλύπτοντας τον λόγο που ο καλός της βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο στον πνεύμονα, βρέθηκε το μικρόβιο και περιμένουμε να βελτιωθεί με την αντιβίωση. Είναι ακόμη στην εντατική και μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί εφόσον βρέθηκε το μικρόβιο», ανέφερε.