Ελένη Μαστραγγέλη: «Οι γιατροί μας είπαν...» - Η αποκάλυψη για την εξέλιξη της υγείας του Μικρούτσικου

Όλα όσα είπε στο Happy Day!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τετάρτης (1/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» μετά την αναφορά στην τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ την αντίδραση της Τσιμτσιλή) μίλησε η Έλενα Μαστραγγελή. Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή του ALPHA, προκειμένουν να αποκαλύψει τις εξελίξεις για την υγεία του άνδρα της.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα, με τελευταίες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από τον έρωτα της ζωής του που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, Έλενα Μαστραγγελή, για την αποσωλήνωση. Δεν εξήγησε τον λόγο που η διαδικασία διεκόπη, αλλά τόνισε πως ούτε εκείνη γνωρίζει κάτι παραπάνω, ενώ εξήγησε πως μέχρι στιγμής η κατάστασή του δείχνει να είναι σταθερή.

Η ίδια, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν είχε μιλήσει στον αέρα του MEGA, αποκαλύπτοντας τον λόγο που ο καλός της βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο στον πνεύμονα, βρέθηκε το μικρόβιο και περιμένουμε να βελτιωθεί με την αντιβίωση. Είναι ακόμη στην εντατική και μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί εφόσον βρέθηκε το μικρόβιο», ανέφερε.

Οι νέες εξελίξεις για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών.

Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός και ειδικά στην εντατική δεν μπορεί να είναι εντελώς αισιόδοξος αλλά είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα», συμπλήρωσε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου.