Μαρία Αντωνά: «Δεν σχολιάζω...» - Η αποστομωτική απάντηση για την σχέση Ελευθερίου & Πρίαμου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: «Δεν σχολιάζω...» - Η αποστομωτική απάντηση για την σχέση Ελευθερίου & Πρίαμου

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των παικτών του J2US. Μέσα σε αυτούς ήταν και η Μαρία Αντωνά, που την ίδια μέρα στην εκπομπή του Open ξέσπασε εξαιτίας του Μπάρτζη (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) μίλησε για την σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Μάριου Πρίαμου, αλλά και τις φήμες περί τρίτης κοπέλας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, συζητώντας με τους συνεργάτες της την είδηση για την τρίτη κοπέλα, αποκάλυψε το αρχικό του ονόματος της.

«Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές. Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από “Σ” ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Όταν το πρώτο είναι Το δεύτερο είναι φωνήεν», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, το μόνο όνομα που ταιριάζει με την περιγραφή της, δηλαδή ξεκινάει με Σ και το επόμενο γράμμα είναι φωνήεν, είναι αυτό της Σοφιάννας Αβραμάκη. Παρόλα αυτά, οι πηγές μας εμάς δεν επιβεβαιώνουν τίποτα.

Η απάντηση της Αντωνά για την σχέση Πρίαμου&Ελευθερίου

«Αισθάνομαι πολύ αμήχανα τηλεοπτικά γιατί γνωρίζω την Ελευθερία και τον Μάριο και ήξερα και για την θέση τους πριν μπουν στο παιχνίδι. Ελπίζω αυτό το πράγματα να έχει ομαλή έκβαση για τους δύο, γιατί είναι και οι δύο πολύ καλά παιδιά. Ήταν κάτι, το οποίο γνώριζα, δεν θέλω όμως να το σχολιάσω.

Όταν μια γυναίκα βρίσκεται σε μια φάση να είναι διαθέσιμη, είναι κάτι το οποίο αφορά την ίδια, δεν θέλω να το σχολιάσω. Έχω ακούσει τόσα πολλά πράγματα που μένω εκεί», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.