«Είναι μακάβριο αυτό που θα πω...» - "Πάγωσε" στον αέρα του Super Κατερίνα η Καινούργιου με την τραγωδία στα Τέμπη

«Είναι σοκαριστικό»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι μακάβριο αυτό που θα πω...» -

Το πρωί της Τετάρτης (1/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» ασχολήθηκαν με την τραγωδία στα Τέμπη. Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ τα λόγια την στο happy day) αναφέρθηκε στην τραγωδία, που ήδη έχουν χάσει την ζωή του 39 συνάνθρωποι μας.

Τα σχόλια της Καινούργιου για την τραγωδια στα Τέμπη

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας τα σοκαριστικά πλάνα δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της φρίκης, η οποία μέχρι στιγμής μετρά 36 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

«Η εικόνα με ξεπερνάει, μας ξεπερνάει όλους. Βλέπουμε μια άμορφη μάζα της πρώτης αμαξοστοιχίας. Αυτό που λέω τώρα είναι μακάβριο αλλά δεν νομίζω να βγει κάποιος ζωντανός από τα 2 πρώτα βαγόνια. Είναι σοκαριστικό» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τραγικές αποκαλύψεις για την τραγωδία των Τεμπών

Τραγικές είναι οι στιγμές που ζει η Ελλάδα. Οι νεκροί μετά την τραγωδία στα Τέμπη ξεπερνούν τους 40 ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ήδη έχουν αναγνωριστεί οι πρώτοι σοροί, ανάμεσα σε αυτές και δίδυμων αδελφών και της πρώτης τους ξαδέρφης.

Οι Πυροσβέστες που πραγματοποιούν τους απεγκλωβισμούς, έρχονται αντιμέτωποι με εικόνες φρίκης. Άνθρωποι απανθρακωμένοι και διαμελισμένοι...

«Οι πυροσβέστες έχουν συλλέξει πάνω από 8 σακούλες μαύρες με μέλη και καμένους ανθρώπους, στην πλειονότητά τους νέοι σε ηλικία. Υπάρχει αυτή τη στιγμή μια προσαγωγή του υπεύθυνου της ιταλικής εταιρείας και μία προσαγωγή του υπεύθυνου του ΟΣΕ που ήταν υπεύθυνος για τις εντολές όσον αφορά στην κίνηση των συρμών επάνω στις ράγες», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι ανθρώπινο λάθος και δεν το συζητάμε, κάποιος έδωσε λάθος εντολές», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν επιζώντες. Από τις 10 η ώρα που οι γερανοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας σήκωσαν τον συρμό και ξεπλάκωσαν το άλλο μεγάλο βαγόνι που ήταν από κάτω διαλυμένο και καμένο, υπάρχουν ανθρώπινα μέλη τα οποία συλλέγονται».