Αποσωληνώθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Επικοινωνεί και...» - Τι συνέβη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τις τελευταίες ημέρες έδινε μάχη στην εντατική παλεύοντας να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από ένα μικρόβιο που μπήκε στον οργανισμό του και του προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στα πνευμόνια του. Την Τρίτη 28/2 επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η αποσωλήνωσή του, αλλά αυτή τελικά αναβλήθηκε. Πραγματοποιήθηκε, όμως, την Τετάρτη 1/3 και αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του.

Οι εξελίξεις για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ο Ανδρέας μας είναι καλά! Επικοινωνεί και αποσωληνώθηκε!!!! Παλικάρι και δυνατός όπως πάντα! Μπράβο!», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, εξηγώντας πως συνεχίζει να παλεύει, αλλά όλα δείχνουν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

«Αποσωληνώθηκε σήμερα το πρωί. Δεν του έχω μιλήσει ακόμη. Στις 12:30 θα πάμε να τον δούμε. Νιώθω πολύ καλύτερα, είμαι χαρούμενη που βγήκε», δήλωσε μάλιστα λίγο μετά την ανακοίνωση και η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγέλη σε γνωστό περιοδικό, η οποία δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του όλες αυτές τις μέρες.

Η συγκινητική ανάρτηση της Βόσσου για την "μάχη" που δίνει

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες έπειτα από έντονη δύσπνοια. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Μπορεί στην αρχή τα πράγματα να ήταν δύσκολα, ωστόσο, όπως γράφεται πλέον η κατάσταση του είναι σταθερή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να του ευχηθούν περαστικά ήταν τόσο η Κατερίνα Καινούργιου (δείτε την ανάρτηση της) όσο και η πρώην σύντροφος του και εδώ και χρόνια καλή του φίλη, Σοφία Βόσσου.

«Αντρίκο μου ένα είναι σίγουρο όλα θα πάνε καλά. Η αγάπη όλων μας θα σου δώσει για μια ακόμα φορά δύναμη. Είμαι σίγουρη γι’αυτό... Σ’αγαπάω πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο προφίλ της στο Facebook.

ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ …❤️❤️❤️σαγαπαω πολυ

Posted by Sofia Vossou on Thursday, February 23, 2023