Κωνσταντίνα Κομματά: «Μια μέρα που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!» - Η ανάρτηση της ηθοποιού αγκαλιά με την κόρη της

Ποιος ήταν ο προορισμός που διάλεξαν για την Καθαρά Δευτέρα;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @konstantina_kommata)
(instagram / @konstantina_kommata)

Η Κωνσταντίνα Κομματά μαζί με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την κόρη τους να είναι η πηγή της ενέργειας τους (δείτε την εδώ). Η ηθοποιός με τον πρώην ποδοσφαιριστή προσπαθούν για το καλύτερο για τον καρπό τους έρωτα τους και θέλουν να δείχνουν στους διαδικτυακούς τους φίλους, την αγάπη που της έχουν, όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται, ώστε να μην την εκθέτους δημοσίως, τουλάχιστον όχι ακόμη.

Αυτή την φορά όμως, με αφορμή την Καθαρά Δευτέρα και την οικογενειακή εξόρμηση τους στο βουνό για να πετάξουν τον χαρταετό, θέλησαν να το μοιραστούν με όλους.

Οι φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Κομματά και του Γιώργου Σαμαρά για την κόρη τους

Στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram, η ηθοποιός ανάρτησε μερικές φωτογραφίες τους από την χθεσινή ημέρα.

«27.2.23. A day we will remember. #family», αναφέρει απλά και λιτά στην ανάρτησή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι παλιότερα σε συνέντευξη της, η Κωνσταντίνα Κομματά είχε πεί για τον αγαπημένο της, Γιώργο Σαμαρά πως το πρώτο πράγματα που την κέρδισε, ήταν η επιμονή του.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε: «Όταν τον γνώρισα, ήμουν σε μια φάση που έλεγα ότι θέλω να είμαι μόνη μου. Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε σε εκείνον ήταν η επιμονή του. Ήμουν σε μια παράσταση τότε και ήρθε, την έμαθε απ’ έξω. Εκείνος όταν με είχε πρωτοδεί, με είχε χαρακτηρίσει εύθραυστη. Ήταν μια περίοδος της ζωής μου από τις πιο δύσκολες που βίωνα. Ήταν το ξεκίνημά μου στην Αθήνα που προσπαθούσα να προσαρμοστώ».

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μετά τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά φαίνεται να έχει γίνει φανατική του ποδοσφαίρου. Έτσι, η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία από την πρώτη φορά της μικρής της στο γήπεδο πριν από αρκετό καιρό.

Ανάρτηση της Κωνσταντίνας Κομμάτα