«Είναι από μία κυρία που...» - Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε για πρώτη φορά το γούρι που δεν βγάζει από πάνω του στους αγώνες

Έκπληκτοι όλοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι από μία κυρία που...» - Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε για πρώτη φορά το γούρι που δεν βγάζει από πάνω του στους αγώνες

Τον Μίλτο Τεντόγλου συνάντησε η κάμερα του Πρωινού μας και του ΣΚΑΪ, την Τρίτη 28/2 στο αεροδρόμιο και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με την καριέρα του, αλλά και τους αγώνες του, αποκαλύπτοντας δημόσια ποιο είναι το γούρι που κουβαλάει πάντα μαζί του και είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος πρόσφατα έγινε θέμα συζήτησης, καθώς ακυρώθηκε η συμμετοχή του λόγω των παπουτσιών και έγινε μεγάλος "χαμός" με το κοινό λόγω αυτού (δείτε εδώ τα σχόλια που πλημμύρισαν το twitter), αλλά ήδη με την επιτυχία του κατάφερε να αφήσει το γεγονός αυτό πίσω του.

Αυτό είναι το γούρι του Μίλτου Τεντόγλου

«Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι ok», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια έδειξε σε όλους το βραχιολάκι που φοράει στο πόδι του και θεωρεί πως είναι το γούρι του: «Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, παλιά αθλήτρια. Είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ».

Έβγαλε σε δημοπρασία τα παπούτσια του για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το ρεκόρ που έκανε στα 8,41 στη Βόρειο Γαλλία. Φυσικά, κατά την άφιξή του στην χώρα μίλησε στους δημοσιογράφους και σχολίασε και το άκυρο άλμα που του χρέωσαν, το οποίο αναφέρθηκε και παραπάνω.

«Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε, ήταν προσβολή και για άλλους αθλητές και για αυτό πολλοί ξένοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Καλά οι Έλληνες, εντάξει… Γέλασα πολύ, δεν το περίμενα και τους ευχαριστώ όλους. Ψάχνονταν, δεν ήξεραν τι τους γίνεται και τελικά είπαν ότι απαγορεύεται αυτό το καρφί στο παπούτσι, αλλά το θεώρησα αδικία, γι’ αυτό κι έκανα αυτή την ανάρτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος αθλητής.

Μάλιστα, ο ίδιος μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, προχώρησαν σε μια σημαντική πρωτοβουλία, όπως ανακοίνωσαν στις τηλεοπτικές κάμερες. Συγκεκριμένα, ο δεύτερος αποκάλυψε πώς τα παπούτσια για τα οποία ακύρωσαν το άλμα των 8,40 θα δοθούν σε δημοπρασία για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

«Έχω πει στον Μίλτο να κρατήσουμε τα παπούτσια που του ακύρωσαν το άλμα, να τα βγάλουμε σε δημοπρασία, να πάρουμε τα λεφτά για να τα δώσουμε στα παιδιά της Τουρκίας» είπε ο Γιώργος Πομάσκι.