Τέμπη: Πρώην παίκτρια του Big Brother ανάμεσα στους τραυματίες - «Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή θα σπάσω τα κόκαλά μου»

Έζησε τον απόλυτο τρόμο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ /EUROKINISSI
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ /EUROKINISSI

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης μετά την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/3 στα Τέμπη με την σφοδρή σύγκρουση 2 τρένων (δείτε εδώ το βίντεο). Δυστυχώς, ο αριθμός τραυματιών, αγνοούμενων και νεκρών αυξάνεται συνεχώς.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που βίωσαν τον απόλυτο τρόμο ήταν και μια πρώην παίκτρια του Big Brother, σύμφωνα με το protothema.gr, η οποία επέβαινε στον μοιραίο συρμό στα Τέμπη.

Πρώην παίκτρια του Big Brother ανάμεσα στους τραυματίες στα Τέμπη

«Όσοι ήταν στο διάδρομο εκσφενδονίστηκαν και είτε έχασαν τη ζωή τους, είτε τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. Είχα μόλις προλάβει να καθίσω. Νιώθω το βαγόνι να γυρνάει και εγώ να χτυπάω δυνατά το μέτωπο μου και τη μύτη μου σε σκληρή επιφάνεια. Ενστικτωδώς γίνομαι μπάλα για να προστατέψω το σώμα μου”.

Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό, για να σωθώ. Επιλέγω να πηδήξω προσπαθώντας ωστόσο να μειώσω το ύψος. Γαντζώθηκα κυριολεκτικά από τις εξωτερικές επιφάνειες του βαγονιού, όσο μπορούσα τουλάχιστον να κρατηθώ και μετά πέταξα το μπουφάν μου κάτω ώστε να πέσω πάνω του μήπως και μειώσω το ρίσκο της πτώσης. Δυστυχώς όμως έπεσα πάνω σε μια πέτρα και έτσι έσπασα τη λεκάνη μου» περιέγραψε η ίδια.

Ο λόγος για την Ευδοκία Τσαγκλή.

Πρώην παίκτρια του Big Brother ανάμεσα στους τραυματίες στα Τέμπη 

Επεισόδια με χημικά έξω από τα γραφεία της Hellenic Train

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο νωρίτερα έξω από τα γραφεία της Hellenic Train στη Λεωφόρο Συγγρού μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν συλλογικότητες και φοιτητικοί σύλλογοι. Οι διαδηλωτές άναψαν κεριά και σήκωσαν ένα μαύρο πανί, ενώ κρατούσαν και ένα πανό που έγραφε: «Δεν ήταν λάθος, ούτε η κακή στιγμή, τα κέρδη τους μπαίνουν πιο πάνω από τη ζωή».

Αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί μπροστά από την κεντρική είσοδο της εταιρείας. Η συγκέντρωση ήταν ειρηνική, όμως κάποια στιγμή μια ομάδα νεαρών προσπάθησε να σπάσει τζάμια του κτιρίου και επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, πετώντας βόμβες μολότοφ.

Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών. Στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ έχουν στηθεί οδοφράγματα, με τη στιγμή της σύγκρουσης να διαρρέει.