Εξόρμηση στην Κρήτη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση - Οι φωτογραφίες που τους "πρόδωσαν"

Οι αναρτήσεις στα social media!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξόρμηση στην Κρήτη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Δήμητρα Βαμβακούση - Οι φωτογραφίες που τους

Μπορεί ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά ούτε και η Δήμητρα Βαμβακούση να έχουν παραδεχτεί καθαρά πως είναι ζευγάρι, ωστόσο τόσο οι αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly.gr όσο και τα βίντεο που κυκλοφορούν από τις βόλτες τους, αποδεικνύουν πως όχι μόνο είναι ζευγάρι, αλλά και ερωτευμένοι.

«Ότι έχετε ακούσει λάθος όλα. Δεν μιλάω για τα προσωπικά του, τώρα ο Γιώργος δεν ξέρω τι κάνει, πάντως γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε πως έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο τον έδιωξαν και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε δυο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε για αυτή την όμορφη συνεργασία μέχρι στιγμής», είχαν ξεκαθαρίσει για την γνωριμία τους.

Η νέα κοινή εξόρμηση για Αγγελόπουλο και Βαμβακούση

Εδώ και μερικές ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την Δήμητρα Βαμβακούση, βρίσκονται στην Κρήτη, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλύψει το λόγο του ταξιδιού τους. Βέβαια, ούτε έχουν ανεβάσει κάποια κοινή φωτογραφία.

Η κοινή τους εξόρμηση "προδόθηκε" από τις παρόμοιες αναρτήσεις που έκαναν στα προφίλ τους στο Instagram.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, ενώ η Δήμητρα Βαμβακούση από την βόλτα τους.

Γιώργος Αγγελόπουλος Κρήτη

Δήμητρα Βαμβακούση Κρήτη

Τι δήλωσε ο Γιώργος για την Δήμητρα στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη

«Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον», δήλωσε.

«Με την Δήμητρα Βαμβακούση έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο», σχολίασε.