Τραβάει χειρόφρενο το Mega - Εκτός προγράμματος η σειρά που θα έφερνε τα πάνω κάτω

Έγινε γνωστό...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραβάει χειρόφρενο το Mega - Εκτός προγράμματος η σειρά που θα έφερνε τα πάνω κάτω

Εδώ και λίγους μήνες έχει γίνει γνωστό, πως το Mega μαζί με την επιτυχία, που έχει χαράξει το Μαύρο ρόδο και η Γη της ελιάς είχε στα σκαριά της άλλη μια παραγωγή, που θα έκανε τεράστια επιτυχία στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

Ο λόγος για τη συνεργασία του MEGA με το Βασίλη Κεκάτο για το σίριαλ Milky Way. Να θυμίσουμε εδώ πως ο Βασίλης Κεκάτος είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, φωτογράφος, αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Brunel του Λονδίνου και υπότροφος του ινστιτούτου Sundance, ιδρυτής του οποίου είναι ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Σε συνεργασία λοιπόν με τη Foss Productions, ο σκηνοθέτης έχει ετοιμάσει μια σειρά, στη σειρά θα συναντηθούν το τραγικό με το κωμικό στοιχείο, το ρομαντικό με το σκληρό και το ονειρικό με το άκρως ρεαλιστικό. Τολμηρό, ανθρώπινο αλλά και με χιούμορ που θα κρύβεται στα πιο απρόσμενα σημεία, το «Milky Way» θα κάνει το θεατή να συγκινηθεί βαθιά, να κλάψει αλλά και να γελάσει (δείτε εδώ τη νέα ανακοίνωση του Mega για το Μαύρο ρόδο και τη Γη της ελιάς).

Η απόφαση του Mega για τη νέα σειρά Milky Way

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, που κυκλοφορούν λέγεται, πως το Milky Way δε θα προβληθεί στους δέκτες μας φέτος, καθώς όπως όλα δείχνουν παίρνει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το Milky Way αποτελείται από συνολικά 8 επεισόδια, τα οποία έχουν γυριστεί σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και μας μεταφέρουν σε μία ανώνυμη ορεινή πόλη. Η ιστορία της σειράς παρακολουθεί τη ζωή της 17χρονης Μαρίας, μιας κοπέλας που τελειώνει το Λύκειο και ονειρεύεται να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια. Όμως, τα όνειρά της διακόπτονται απότομα, όταν μαθαίνει πως είναι έγκυος από τον Τάσο, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της πόλης της.

Η οικογένεια και οι φίλοι της στέκονται στο πλάι της από την πρώτη στιγμή, θέτοντάς της ωστόσο αρκετούς περιορισμούς. Ο ερχομός του Τζο, ενός αγοριού που σε τίποτα δεν θυμίζει τη συντηρητική κοινωνία της πόλης της, στη ζωή της Μαρίας αναμένεται να αλλάξει καθοριστικά τον τρόπο σκέψης της. Ουσιαστικά τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνην ή να ανατρέψει όλα τα δεδομένα;

Milky Way
Το καστ της πολυαναμενόμενης σειράς περιλαμβάνει σπουδαίους ηθοποιούς, όπως η Ακύλλας Καραζήσης, η Θέμις Μπαζάκα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Γιούλικα Σκαφιδά και πολλοί άλλοι. Σημειώνεται ότι το Milky Way αναμένεται να παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Series Mania στην πόλη Λιλ της Γαλλίας στα μέσα Μαρτίου, μεταξύ μόλις επτά ακόμη σειρών που επιλέχθηκαν από όλο τον κόσμο.