Ευδοκία Τσαγκλή: «Μου είπε με δύο λέξεις ότι...» - Σοκάρει η μητέρα της πρώην παίκτριας του Big Brother για την τραγωδία στα Τέμπη

Ποια η κατάσταση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευδοκία Τσαγκλή: «Μου είπε με δύο λέξεις ότι...» - Σοκάρει η μητέρα της πρώην παίκτριας του Big Brother για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανάμεσα στους τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών βρίσκεται και η πρώην παίκτρια του Big Brother, Ευδοκία Τσακλή η οποία ήταν τα συμμετάσχει και στο My style rocks του ΣΚΑΙ. Η κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένη λεκάνη και τραύματα στο σώμα έπειτα από την σφοδρή σύγκρουση.

«Όσοι ήταν στο διάδρομο εκσφενδονίστηκαν και είτε έχασαν τη ζωή τους, είτε τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. Είχα μόλις προλάβει να καθίσω. Νιώθω το βαγόνι να γυρνάει και εγώ να χτυπάω δυνατά το μέτωπο μου και τη μύτη μου σε σκληρή επιφάνεια. Ενστικτωδώς γίνομαι μπάλα για να προστατέψω το σώμα μου”.

Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό, για να σωθώ. Επιλέγω να πηδήξω προσπαθώντας ωστόσο να μειώσω το ύψος. Γαντζώθηκα κυριολεκτικά από τις εξωτερικές επιφάνειες του βαγονιού, όσο μπορούσα τουλάχιστον να κρατηθώ και μετά πέταξα το μπουφάν μου κάτω ώστε να πέσω πάνω του μήπως και μειώσω το ρίσκο της πτώσης. Δυστυχώς όμως έπεσα πάνω σε μια πέτρα και έτσι έσπασα τη λεκάνη μου» περιέγραψε η ίδια λίγο μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Σοκάρει διασώστης - «Ό,τι εντοπίσεις από το παιδί μου, το θέλω για να το θάψω»

Τα λόγια της μητέρας της Ευδοκίας για τα όσα έζησε μέχρι να μάθει πως βγήκε ζωντανή από το τρένο στα Τέμπη

Η μητέρα της Ευδοκίας Τσαγκλή μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, περιγράφοντας τις στιγμές που βίωσε όταν της τηλεφώνησε η κόρη της και της είπε πως είναι ζωντανή.

«Το παιδί είναι ζωντανό, μπορώ να την αγκαλιάσω. Λυπάμαι για όλη την τραγωδία που έχει γίνει, για τα άλλα παιδιά και δοξάζω τον Θεό που η δική μου κόρη ζει. Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο. Μου είπε με δύο λέξεις ότι μαμά ζω, έγινε μία τραγωδία, καίγεται ο κόσμος… κι έκλεισε», περιγράφει.

Δείτε επίσης: «Ο γιος μου πήγε για νερό στο κυλικείο και δεν ξαναγύρισε» - "Λύγισε" ο Λιάγκας στο πλατό του Πρωινού

«Η Ευδοκία ταξίδευε μόνη της απλά μέσα στο τρένο γνώρισε μία άλλη κοπέλα και έκαναν παρέα. Η Ευδοκία είναι τώρα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι δίπλα της ψυχολόγοι και ψυχίατροι και δεν της επιτρέπουν να μιλάει για το γεγονός», ανέφερε.