Αντετοκούνμπο: «Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης...» - "Ρίγη" συγκίνησης με την ανάρτηση του μπασκετμπολίστα

«Στις πιο σκοτεινές μέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @giannis_an34)
(instagram / @giannis_an34)

Ολόκληρη η χώρα από το πρωί της Τετάρτης (1/3) παρακολουθεί συγκλονισμένη τα όσα συμβαίνουν με την τραγωδία στα Τέμπη και την σύγκρουση των δύο τρένων. Μέσα σε αυτούς είναι οι διάσημοι καλλιτέχνες και όχι μόνο, που με την σειρά τους ήθελαν έστω και με αυτόν τον τρόπο να σεβαστούν τα θύματα και τις οικογένειες τους (δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους).

Μέσα σε αυτούς φυσικά δεν θα μπορούσαν να είναι και τα αδέλφια Αντετονκούμπο. Ο Θανάσης στγκεκριμένα έκανε ένα insta-story στον προσωπικό του λογαριασμό και ήθελε να ευθηχεί, για τους νεκρούς και τους τραυματίες.

Η ανάρτηση των Αντετοκούμπο για την τραγωδία στα Τέμπη

«Το πένθος μπορεί να είναι δύσκολο να το αντέξεις, αλλά η ελπίδα και η αγάπη μπορούν να βρεθούν σε αυτό. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει, η ελπίδα και η αγάπη θα είναι πάντα εκεί. Σε στιγμές λύπης και απόγνωσης, η ελπίδα και η αγάπη, ποτέ δεν θα σπάσουν. Στις πιο σκοτεινές μέρες, η ελπίδα και η αγάπη θα παραμείνουν. Αν και η θλίψη μπορεί να αργήσει να φύγει από τις καρδιές μας, η ελπίδα και η αγάπη, δεν θα αποχωρήσουν ποτέ», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Η ανάρτηση του Θανάση Αντετονκούμπο για την τραγωδία στα Τέμπη

Στην συνέχεια, έγινε ένα insta-story από τον επίσημο λογαριασμό των 5 αδελφών της οικογένειας, υπάρχει επίσης αναφορά στην τραγωδία με ένα πιο στοχευμένο σχόλιο: «Είμαι από τη χώρα δημοσίων εγκληματιών και των νεκρών μαθητών σε μία στροφή των Τεμπών».

Η ανάρτηση και των 5 αδελφών Αντετοκούνμπο για την τραγωδία στα Τέμπη

Τα νυχτερινά μαγαζιά που δεν θα ανοίξουν ως ένδειξη σεβασμού για την τραγωδία στα Τέμπη

Τα νυχτερινά μαγαζιά θέλοντας να δείξουν το μέγεθος της τραγωδίας θα διακόψουν την λειτουργία τους για αυτές τις μέρες. Ανάμεσα σε αυτά που το έχουν ήδη κοινοποιήσει είναι το το Έναστρον, Ακτή Πειραιώς, Ωμέγα Stage Athens (Γιώργος Τσαλίκης - Γιώργος Γιαννιάς), Κέντρο Αθηνών (Γιώργος Μαζωνάκης), TOKIO (Ιουλία Καλλιμάνη), Βοτανικός (Γιώργος Σαμπάνης - Έλενα Παπαρίζου) και Hotel Ερμού (Άννα Βίσση).