«Δίνω μια υπόσχεση προς εσάς που παρά τα λάθη που έχω κάνει...» - Το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα προς τους τηλεθεατές στον αέρα του Πρωινού

«Αν ενοχλήσουμε τόσο πολύ και βρεθούμε εκτός...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δίνω μια υπόσχεση προς εσάς που παρά τα λάθη που έχω κάνει...» - Το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα προς τους τηλεθεατές στον αέρα του Πρωινού

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, έχει έναν ενημερωτικό χαρακτήρα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές των καναλιών, γι' αυτό και αυτές τις ώρες που η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι το μοναδικό θέμα προς συζήτηση, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται, εφόσον ασχολείται εντατικά με την υπόθεση όλη η ομάδα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενημερώσει το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, μιλώντας και για ζητήματα που μπορεί κάποιους να τους "ενοχλούν", όπως ανέφερε και ο ίδιος, και γι' αυτό θέλησε την Πέμπτη 2/3, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα, να στείλει ένα μήνυμα στους τηλεθεατές του (δείτε εδώ τι του είπε ο γιος του μαθαίνοντας για την τραγωδία).

Το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα στους τηλεθεατές

«Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για την εκπομπή αυτή, για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω και μπροστά από τις κάμερες και δεν το λέω και συχνά γιατί συνήθως δεν λέω καλές κουβέντες για ανθρώπους, το λέω και για τον εαυτό μου», είπε παρουσιαστής και συνέχισε:

«Θέλω να σας υποσχεθώ και κάτι ακόμα. Όσο ο ομιλών και αυτή η ομάδα βρίσκεται στον αέρα -γιατί ενοχλεί και μια μέρα μπορεί να βρεθούμε κι εμείς εκτός και όχι επειδή δεν μας βλέπει ο κόσμος, δόξα τω Θεώ μας βλέπει ο κόσμος καθημερινά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό- αν ενοχλήσουμε τόσο πολύ και βρεθούμε εκτός, μέχρι την τελευταία μέρα εμείς θα εξακολουθούμε να ενοχλούμε. Δίνω μια υπόσχεση προς εσάς που τόσα χρόνια μου δίνετε τη δυνατότητα παρά τα λάθη που έχω κάνει να συνεχίζω και να είμαι στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής σας ζωής».

Γιώργος Λιάγκας

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος έδειξε πόσο ευαίσθητος είναι όσον αφορά τέτοιου είδους θέματα, μέσα από το πρώτα του λόγια: «Καλημέρα, καλό μήνα. Όσο μπορεί να λέμε ότι η ημέρα αυτή είναι καλή και όσο μπορούμε να λέμε ότι ο μήνας αυτό που ξεκινά είναι καλός. Είναι δραματικά τα πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλα αυτά που γίνονται αλλά πρέπει να τα περιμένουμε.

Ζούμε σε μία χώρα που μπορεί να μας αφορά τι είπε ο Πολάκης και αν διεγράφη ο Πολάκης ή όχι αλλά επί της ουσίας ζούμε σε μία χώρα του δυτικού κόσμου που δεν… Τέλος πάντων, είναι αυτό που λέμε η ευνομούμενη κοινωνία που τα έχει όλα λυμένα. Δυστυχώς στη χώρα μας αποδεικνύεται ότι πράγματα που έπρεπε να είναι λυμένα, ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε πως δουλεύουν κατά τύχη τελείως.

Η εκπομπή διαμορφώνεται διαφορετικά σήμερα. Απολύτως ενημερωτική. Ζητήσαμε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και από τη Λίτσα Πατέρα να μην έρθουν σήμερα, καλεσμένο δεν θα έχουμε», είπε.